keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kaasojen mekot ostettu!

Treffasimme kaasojen kanssa meillä jokunen aika sitten ja katselimme ulkomaisilta nettisivuilta heille mekkoja häihimme. Tuolloin löysimme monta kivaa mallia ja jätimme ne hautumaan. En kuitenkaan malttanut jättää asiaa hautumaan viikkoa pidemmäksi aikaa, joten suuntasimme kaaso S:n kanssa maanantaina Kauppakeskus Selloon katsomaan mekkoja.

Tarkoituksena oli kokeilla erilaisia pukuja, jotta näkisimme miltä eri malliset mekot näyttävät ja tuntuvat päällä. Suuntasimme suoraan Haloselle, jossa kävin katselemassa valikoimaa jo aikaisemmin. Löysimme sieltä muutaman todella kivan yksilön ja löytyihän sieltä se lempparikin. Puku istui S:n päälle todella hyvin, pituus oli oikea, väri täydellinen (fuksia) ja hintakin oli ok (99€).


Ihastuimme mekkoon niin paljon, että selvitimme kassaneidin kanssa mistä löytyisi kaaso L:n koossa oleva mekko. Sellainen löytyi sitten Itäkeskuksesta. Onneksi kaaso L:llä oli tiistai-ilta vapaana, joten suuntasimme silloin hänen kanssaan kokeilemaan tätä samaista mekkoa. Ja sehän istui passelisti! Kaikista parasta tässä oli se, että mekko oli -50% alennuksessa, koska se oli viimeinen yksilö sitä väriä. Harmi kun ei käynyt toisen mekon kanssa samanlaista tuuria.

Kun olin lunastanut tämän mekon, suuntasin suoraan Selloon hakemaan sen toisenkin. Molemmat kun olivat viimeiset kappaleet kyseisiä kokoja! Nyt on sitten kaasoillakin TÄYDELLISET mekot ja yksi "huoli" taas pois listalta.


Välillä tulen miettineeksi, että voiko tämä häiden järjestäminen olla oikeasti näin helppoa. Oma hääpuku oli se ensimmäinen jota sovitin, kaasojenkin mekot meni heti nappiin, monista asioista olemme saaneet alennusta ja muutenkin kaikki suunnittelu on niin mutkatonta. Onkohan syy sitten siinä, että asiat on niin hyvin valmisteltu ja asioita on mietitty etukäteen hyvin tarkasti vai onko meillä vaan kertakaikkisesti niin hyvä tuuri. Aivan sama minulle, mutta tämä flow voisi jatkua vielä pitkään :) Vaikka elämän loppuun saakka!

4 kommenttia:

  1. Siistit mekot olette löytäneet. Meillä alkaa kaason puvun etsimisurakka ensi viikon tiistaina :) Katsotaan mitä löytyy..

    VastaaPoista
  2. Itse ainakin tykkään noista mekoista todella paljon. Nuo kuvat eivät tee mekoille kunniaa, mutta saapa niistä ainakin jonkilaisen käsityksen.

    Monissa liikkeissä juhlamekot (pikkujoulu yms.) tulevat myyntiin vasta joulukuun alussa. Mutta Haloselta löytyi ainakin hyvä ja nuorekas valikoima mekkoja, vaikka värit eivät olleet kovin kesäisiä.

    VastaaPoista
  3. Nyt huomasinkin, että tehän menette naimisiin jo maaliskuussa! Onnea! Silloin tuskin haluattekaan mitään kesäisiä värejä. Etteköhän te löydä oikein sopivat asut kaasoille :)

    VastaaPoista
  4. Todella ihanat mekot löysitte! Halonen taitaa olla luottis aika monessa muussakin asiassa :) Ainakin viime talvena siskontyttöni löysi sieltä alerekistä aivan mahtavan mekon helmihäihimme.

    VastaaPoista