tiistai 6. marraskuuta 2012

Miten voikin osua näin oikeaan!

En ole koskaan ollut suuri horoskooppien ystävä, mutta aina oinaan (minä) ja skorppionin (sulhanen) yleiset horoskoopin tunnusmerkit täsmäävät meihin. Itse olen jääräpäinen, samoin kun sulho, mutta kaikki saadaan aina sovittua nopeastikin. Vaikka eipä meillä oikeastaan ikinä vihoitella. Vähän saatan ehkä mutristaa kulmiani, mutta onneksi olen nopeasti leppyvää sorttia.

Tein äsken Finnmatkojen sivuilla lomahoroskooppini vuodelle 2013 ja miten voikaan nuo kohdat osua noin hyvin kohdilleen! Tässä minun sekä sulhon ensi vuoden matkaennustukset ;)

Oinas


Uskalias oinas kaipaa vapaa-ajalta selkeää vastapainoa kovalle työlle. Tästä eläinradan edustajasta löytyy seikkailumieltä enemmän kuin mistään muusta! Siksi safari savanneille tai pyrähdys suurkaupunkiin voisi tyydyttää hänen uteliaan impulsiivista luonnettaan. Kilpailuhenkinen sarvipää edellyttää lomakohteelta myös harrastusmahdollisuuksia.

Tämähän menee täysin yhteen sen kanssa, että haluaisin häämatkalle paikkaan, jossa olisi sekä rentoutumista että tekemistä! En myöskään osaa päättää haluaisinko vain rantakohteeseen vai olisiko kaupunki+rantakohde yhdistelmä kuitenkin parempi vaihtoehto, kun nuo Jenkkien suurkaupungit vetävät minua niin kovin puoleensa (jo paratiisisaarten välilaskujenkin takia). Ja parasta oli tuo, että horoskooppini oli ottanut huomioon kovan työtahtini, joka jatkuu näillä näkymin tammikuuhun 2014 asti, HUH HUH!

Skorpioni


Skorpioni jakaa matkaelämykset mieluiten kumppaninsa kanssa ja haluaa tarjota rakkaalleen ainutlaatuisia kokemuksia. Upea hotellimiljöö tai maailman kaunein maisema saa kenen tahansa polvet notkumaan. Sisimmältään skorpioni on silti erakko, joka kaihoaa sukellusta syviin vesiin, koralliriutoille tai vedenalaisiin luoliin.

Sulhanen tottakai haluaa matkalle rakkaansa kanssa ;) Mutta tämä sulhanen niin Rakastaa (isolla R:llä) lämpöä, aurinko ja vielä kerran lämpöä. Tämän takia sulhaselle riittäisi pelkästään se rantakohde, ilman isojen kaupunkien vilinää. Ei minulla ole tähän kyllä mitään valittamista!

Finnmatkat suositteli meille horoskooppien perusteella seuraavia kohteita, joista Kenia ja Kap Verde osuivat oitis silmiini, koska niitä olen tässä hieman tutkaillutkin. Varsinkin tuo Kenia houkuttelisi erittäin paljon.

- Safari & rantaloma Keniassa
- Aurinkoa & ostoksia Dubaissa
- Hyvää oloa Kap Verdellä
- Romanttinen uutuus Sardinia

Matkahoroskooppimme ennusti meille parhaimpia matkustusaikoja seuraavasti, eli eiköhän se häämatka pidä silloin tehdä vasta syksyllä/alkutalvesta:

- Häämatkaa tai vuosipäivää juhlistavien kyyhkyläisten suunnitelmiin sopivat myös 27.6.-22.7. sekä 7.10.-5.11. väliset ajat (oinas)
- Romanttiset tuulet puhaltavat ensimmäisten syyslehtien tippuessa, 10.9.-7.10. (skorpioni)

Mutta miten voikaan näin tarkkaan osua nämä horoskoopit, vaikka enhän minä näihin usko, vai uskoisinko sittenkin ;)

1 kommentti:

  1. Usko kuule vaan, osui nuo horoskoopit kyllä niin hyvin morsiusparille. Voi, eikö olekin ihana suunnitella...

    VastaaPoista