torstai 22. marraskuuta 2012

Kutsukorttien askartelua

Askartelimme kaaso S:n kanssa viime viikonloppuna kutsukorttimme todella hyvään malliin. Enää puuttuu pikkuisen koristeen kiinnittäminen sekä sisätekstien teko ja kiinnitys. Tekstiä emme ole vielä yhtään miettineet, mutta eiköhän senkin teko mene tässä samassa flow:ssa ;)

Kortista en valitettavasti halua julkaista kuvaa ennen kuin kutsut ovat saavuttaneet saajat, joten joudutte odottamaan lopullista korttia sinne helmikuulle.

Sinellistä ostetut sprayliima ja kaksipuoleinen tarranauha.

Suurin työvaihe oli pitsien kiinnitys kortteihin. Tai ei se kiinnitys vaan sen spray liiman käyttö. Aluksi ostin pitseihin kaksipuolista läpinäkyvää teippiä, mutta koska pitsini oli sen verran isoreikeistä, näkyi teippi ikävästi sieltä läpi. Ostin siis Sinellistä sprayliimaa, joka oli erittäin pahan hajuista, mutta piti pitsin kiinni kortissa jotenkuten. Pintaan tuli vain sellainen tahmea pinta... Onneksi laitoimme sprayta sekä kortin pinteen että pitsiin. Alla olevissa kuvissa pitsit ja kortit odottavat kuivumista sprayauksen jälkeen.



Sitten satiininauha kiinni pitsiin kaksipuoleisella tarralla. Allaolevissa kuvissa noihin ihanan hempeisiin nauhoihin kiinnitettiin nuo kaksipuoleiset tarrat (punainen osa lähti niistä irti).



Pitsin ja satiininauhan ostin Viron Karnaluksista, josta jokainen kortteja tai muuta askarteleva löytää varmasti kaiken tarvittavan! Muut tarvikkeet ja korttipohjat ostin Sinellistä.

2 kommenttia:

  1. Oi minkä urakan teittekään! Odotellaan innoissaan niin kuvia kuin... :D

    VastaaPoista
  2. Melkoinen urakka on teillä varmasti ollut. Muista laittaa kuvia kun kutsut ovat löytäneet perille vieraiden luo. :)

    -Sartsu

    VastaaPoista