perjantai 9. marraskuuta 2012

Mekkoja kaasoille

Kaasoni L ja S olivat tänään käymässä meillä ja katselimme heille mekkoja sekä puhuimme hieman polttareistani. Mä olen niin täpinöissäni!!! Tämän viikon alussa vasta oikeasti tajusin, että me olemme menossa naimisiin. Tämä tapahtui silloin kun puhuimme sulhasen kanssa polttareistamme ja jotenkin se konkretisoitui, että häihin on enää 6 kuukautta ja 2 päivää. Jaiks!

Katselimme tänään mekkoja kaasoille Jenny Josephilta, jossa mekot ovat edullisia. Ainoa miinus on se, että puvut tilataan Jenkeistä ja ne pitää tilata vain mittojen perusteella. Löysimme pari kivaa mekkoja ja tässä niiden kuvat. Värinä tulee olemaan näillä näkymin fuksia, vaikka mitään ei ole vielä lyöty lukkoon. Näiden mekkojen hinat ovat 58-80€.











Emme vielä päätyneet mihinkään mekkoon. Voisimme ehkä käydä sovittamassa saman mallisia mekkoja esimerkiksi Halosella, jotta saataisiin vähän osviittaa miltä mekot näyttäisivät päällä.

1 kommentti:

  1. Kannattaa muistaa, että usein jenkeistä postikulut saattavat nousta suuriksi. Lisäksi tulli tykkää ottaa tavaraa huostaansa vaatien samalla tullimaksuja tai vähintäänkin alvia. Alle 43euron kokonaistilaus (sis. postituksen mikä on naurettavaa) ei makseta veroa eikä tullia. Yleisesti eli tullitariffit ovat eri tuotteille erilaisia ja sitä ei peritä, jos sen osuus jää alle 10euroa. Alvin 23% joutuu kuitenkin maksamaan. Onneksi nykypäivänä tullaus onnistuu kätevästi netissä, eikä tarvitse erikseen tullipisteelle mennä asioimaan. nim. niin lukuisia kertoja tullissa käynyt

    VastaaPoista