perjantai 30. marraskuuta 2012

Kuulumisia ja kilpailu!

Sorry kun en ole taas pitkään aikaan kerennyt tänne päivittämään hääkuulumisia. Töissä on tullut tehtyä 10-12h työpäiviä ja elämäni ensimmäinen työreissukin tuli tehtyä, Tampereelle ;)

Hääosastollakin on tapahtunut tässä reilun viikon aikana vaikka mitä! Viime sunnuntaina olimme sulhasen kanssa kuuntelemassa Kauniaisten kaupungin orkesteria, kun he esittivät Sibeliuksen teoksia 30-vuotisjuhlissaan. Eksyimme tänne konserttiin ystävämme kutsumana. Tämä henkilö soittaa sekä tässä orkesterissa, että meidän häissämme. Olemme kutsuneet tämän henkilön myös vieraaksi häihimme, olemmehan molemmat tunteneet hänet jo monen vuoden ajan, kylläkin eri kautta. Jos siis joku ei tiedä, niin meillä soittaa kirkossa jousikvartetti ja sitten kättelyiden ajan taustalla yksi viulisti.



Konsertti meni yli odotusten ja nyt voimme erittäin hyvillä mielin odottaa kauniita sävelmiä häissämme! Sisääntulomarssinahan kuullaan Bachin Canon in D ja kirkossa yksi kappale (tällä hetkellä on ehdotettu Bachin Airia sekä Sibeliuksen Andante Festivoa). Saas nähdä mihin päädytään, vaikka kaikki ehdotetut kappaleet on todella kauniita!





Meillä myös vaihtui hääyöpaikka! Olimme varanneet hääyöksemme Kämpin, mutta koska ihanainen kummitätini sai Hilton Hotel Kalastajantorpan normihintaa edullisemmin, päätimme siirtää yön sinne. Ei haittaa, koska tämä hotelli oli muutenkin meillä kolmen parhaan joukossa. Ja kaikki säästetty raha on vain plussaa häämatkaa ajatellen ;)

Kuitenkin tärkein asia on se, että blogini täyttää tulevana sunnuntaina 2.12.2012 kaksi vuotta! Siis miten aika voikaan mennä niin nopeasti?! Ensimmäinen blogivuosihan oli aikalailla hiljaiseloa ja toisena vuotena kun olemme alkaneet suunnitella häitä todenteolla, on tännekin tullut kirjoitettua paljon useammin.

Siis 2 vuotiaan blogini kunniaksi järjestän kilpailun, joka on voimassa 11.12.2012 asti. Tuolloinhan on tasan 5 kuukautta häihin! Kilpailuun osallistut kommentoimalla tätä postausta. Minusta olisi kiva kuulla millaiset henkilöt blogiani lukevat. Oletko siis tuleva morsian, jo vaimoontunut, jonkun kaaso tai morsiusneito vai kenties joku lähipiiristäni.

Tässä vielä arvonnan säännöt:

1) Kommentoi tätä postausta, niin pääset mukaan yhdellä arvalla. Jos olet anonyymi, niin keksi itsellesi joku nimimerkki, josta voin sinut tunnistaa. Muista myös jättää yhteystietosi, jos onnetar sattuu suosimaan juuri sinua!

2) Toisen arvan saat, jos seuraat blogiani esim. Blogilistan tai Bloggerin kautta. Kannattaa siis liittyä jäseneksi, niin toinenkin arpa on sinun!

3) Kolmannen arvan saat, jos kerrot arvonnasta omassa blogissasi.

HUOM! Muistathan kirjoittaa kommenttiin, monellako arvalla osallistut!

Ja palkintona on... I do ja Me too -tarrat kirkkailla strassikivillä :)


11 kommenttia:

  1. Kolmella arvalla mukaan, mainostan seuraavan postauksen yhteydessä. :) Niin ja olen ensi kesän morsian. :)

    VastaaPoista
  2. Yippii arvonta:D Kolmella mukana!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Ens kesänä avioituva akka täälä lueskelee :) Kahella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  5. Bachin Canon in D? Ei siis tämä:http://www.youtube.com/watch?v=NlprozGcs80 ?

    VastaaPoista
  6. Olen itse ensi kesän morsian ja olen lueskellut blogiasi jo pidemmän aikaa. Seuraan blogisi päivittymistä blogilistan kautta, joten arpoja saanen kaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea! Arpaonni suosi sinua! Laitatko yhteystietosi minulle osoitteeseen bridezilla2013@luukku.com

      Poista
  7. Elokuun 2013 tuleva morsian osallistuu kolmella arvalla ;)

    VastaaPoista
  8. Ensi kesän blogiton morsian osallistuu arvontaan sähköpostiosoitteella merryliren@gmail.com!

    VastaaPoista
  9. Mä hyppään myös mukaan arvontaan kolmella arvalla vaikka vähän myöhäisherännäinen olenkin :) Ensi kesän morsian täällä siis hei!

    VastaaPoista
  10. Täällä myös yksi ensi kesän morsian kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista