tiistai 9. lokakuuta 2012

Hääyön viettopaikka

Sain taas hoidettua yhden asian pois To Do -listalta, kun laitoin muutamaan hotelliin tarjouspyyntöä hääyöstämme sekä häitä edeltävästä yöstä. Itsehän aijon viettää kaason/kaasojen kanssa viimeisen yön ennen avioliittoon astumista hotellissa, jossa voimme sitten muun muassa nauttia ihanan aamiaisen (rakastan hotellien aamiaisia!). Viimeinen yö on tarkoitus viettää Glo Hotel Sellossa, joka on ihan juhlapaikan vieressä.


Hääyön viettämiseen onkin sitten enemmän vaihtoehtoja. Koska emme ole lähdössä häämatkalle heti häiden jälkeen, minusta olisi ihana viettää vaikka kaksikin yötä hotellissa (la-ma) ja käydä vaikka jossain Spa hoidoissa silloin sunnuntaina päivällä ja illalla sitten jossain ihanassa ravintolassa syömässä.

Tässä on tietysti pari muttaa matkassa. Ensinnäkin onko meillä varaa kahteen yöhön häiden jälkeen, saati sitten spa hoitoihin ja ravintolaillalliseen? Toiseksi tarvitaanko meitä juhlapaikan siivoamisessa sunnuntaina? Tai siis halutaanko siivota... ;) Ja kolmanneksi olisiko kuitenkin kiva päästä avaamaan häälahjoja ja kortteja heti sunnuntaina, vai maltettaisiinko maanantaihin asti? Tai saisiko ne jotenkin kuskattua hotellille sunnuntaina?

No katsotaan mitä hotellit vastaavat noista hinnoista. Laitoin Glo Hotel Sellon lisäksi tarjouspyyntöä Flamingon Sokos hotelliin ja Kämp hotelliin.


Kämp olisi minulle toiveiden täyttymys, koska en ole koskaan käynyt siellä ja ainakin minulla on tästä paikasta kunnon luxury mielikuva. Sieltä löytyisi myös Spa, jossa voisimme käydä parihoidoissa ja keskustasta löytyisikin sitten valtavasti hyviä ruokapaikkoja. Kämpissä riittäisi ehkä yksikin yö, koska voisimme hoitojen jälkeen antaa vaikka tavarat kaasolle tai bestmanille ja mennä sitten ravintolaan syömään ja siitä sitten taksilla kotiin sunnuntai iltana.




Vantaan Flamingon Sokos Hotel olisi myös hyvä vaihtoehto hyvien ruokapaikkojen ja kylpylän ansiosta (ja varmasti halvempi kuin Kämp), mutta meille tämä paikka on niin tuttu. Kaikissa ravintoloissa on tullut käytyä useampaankin otteeseen ja kylpylässä on tullut uiskenneltua parikin kertaa vuodessa. Eli tuntuisi jotenkin tavalliselta viettää täällä hääyö, saati sitten kahta yötä.

Tuleeko teillä mieleen mitään kivoja hääyöpaikkoja, joissa olisi mahdollisuus ainakin johonkin spa hoitoon? Voi olla, että sulhanen ei ole tällaisten hoitojen perään, mutta mikä olisikaan ihanampaa kuin olla rentouttavassa hieronnassa käsi kädessä rankan (mutta ihanan!) viikon jälkeen?

Edit: Tarjouspyyntö laitettu myös Sokos Hotel Torniin, Klaus K:hon, Hotel Haveniin ja Sokos Hotel Vaakunaan, jossa ollaan oltu viettämässä mun 18-vuotis synttäreitä. Olisiko vähänkö makeeta saada sama huone hääyöksi, kun huoneemme oli silloin jo super hieno. Oli parveke ja saunaa... AAH!

Edit 2: Tarjouspyynnöt lähetetty sulhasen toiveesta myös seuraaviin hotelleihin: Radissons Blue Seaside, Radissons Plaza Hotel, Scandic Marski, Scandic Grand Marina, Hotelli Seurahuone, Glo Hotel Art ja Hilton Hotel Kalastajantorppa. Jos jotain löytyy kokomuksia mistä tahansa näistä hotelleista, niin ruusut ja risut otetaan ilolla vastaan!

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta. Ainut mikä kannattaa otta huomioon on se, että ovatko spat hotellien yhteydessä normaalisti auki. Meillä kävi talvihäissä nimittäin niin, että Kämpin spa oli kiinni ja alueen "vapaa" käyttö jäi olemattomaksi, vaikka huonetta varatessa Glo'sta tämä meille luvattiin.
    Hinta-laatusuhteeltaan suosittelen ehdottomasti Kämpin Glo -hotellia. Kämp oli makuuni todella "kulahtanut" ja ylihinnoiteltu. Helsingissä jos haluaa oikeasti hyvää 5 tähden palvelua, niin ei mielestäni mikään hotelleista kohtaa. Ja nyt puhutaan vain pohjoismaisista standardeista. Paketteihin kuuluu niin erilaisia kokonaisuuksia, että mieti tarkkaan. Lisämaksua saattaa tulla parin tunnin myöhäisemmästä check-outista jopa satasen verran. Ajattelimme mekin viettää la-ma ajat hotellissa Helsingin keskustassa, mutta aika lyheni yhteen päivään jo siitäkin syystä, että asumme keskustassa ja hotelliyöpyminen samaisella alueella tuntui vähän liioittelulta. Rahat satsattiin sitten häämatkaan ,)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos super paljon vastauksestasi! Olitteko siis Kluuvin Glo hotellissa vai Kämpissä? Nämä jotenkin kuuluvat samaan konserniin? Pitääkin selvittää tarkasti nuo hoitoloiden aukiolot, koska olisi outoa, että hotellit tarjoaisivat näitä paketteja hoidoilla ja sitten paikat olisivat kiinni. Kun useimmiten hääyö kuitenkin on se la-su/ma välinen aika.

      Poista
    2. Kluuvin Glo oli hotellimme. Siisti ja tosi nykyaikainen standardi siellä, aamianinen huoneeseen oli todella runsas ja tuossa hääpaketissa on jo sisällään myöhäinen huoneenluovutus, joten otettiin vielä aamupalan jälkeen makoisat unet pehmeissä lakanoissa ,) Kuulin myös, että Haven on kokemisen arvoinen myös, taitaa olla ainut hotelli, josta näkee suoraan Kauppatorille ikkunasta.

      Poista
  2. Yksi ihana paikka on Långvik Kirkkonummen suunnalla. Paikka on eristyksessä muusta maailmasta, ja hoitolamaailma on upea. Siellä mieli lepää :) Joskin paikka on vähän hintava hoitojen sun muiden suhteen. Life in My 30's -blogin Sunday vietti siellä hääyönsä, minä olen ollut vain kylpylävieraana. Käy kurkkaamassa Sundayn teksti täältä: http://lifeinmythirtees.blogspot.fi/2012/08/hotelli-langvik.html

    VastaaPoista