keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Timantit pöytiin säihkymään

Bongasin Tiara ja huntu -blogista tarjouksen koristetimanteista Tahdotaan.fi sivustolla. Koska olen jo pitkään himoinnut pöytiin poikkiliinan päälle timantteja, en voinut vastustaa kiusausta ja tilasin sieltä kahta eri kokoa kirkkaita koristetimantteja. Tilasin 10mm kiviä 500 kappaletta tarjoushintaan 12,67€ ja 6,5mm kiviä yhteensä 1000 kappaletta hintaan 6,90€. Kunhan saan nämä kotiin ja näen nämä luonnossa, niin saatan tilata vielä muita värejä karkkibuffetpöytään sekä kukkamaljakoitten pohjalle (jos siis nämä uppoavat pohjaan).


Tilasin samalla myös huiskutusviireihin valkoista satiininauhaa 6mm leveydessä. Tätä tilasin 40 metriä eli jokaiseen huiskuun riittää ainakin 50cm nauhaa. Tähän "tuhlasin" 8€. Nyt on sitten hiuskutkin tekoa vailla valmiit kunhan vain löytäisin valkoisia tikkuja jostain. Kaikki vinkit otetaan vastaan!

1 kommentti:

  1. Grillitikkuja, vai mitä ne nyt oikeelta nimeltä onkaan. Ja maalaat valkoseks :) Niin on moni tehny ja hyviä on tullu. Tosin pitää muistaa leikata se terävä pää pois :)

    VastaaPoista