keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Pääkaupunkiseudun hotellien vertailua

Tässä vertailu hotelleista, joihin laitoin tarjouspyyntöä hääyön vietosta.

Scandic Grand Marina


Marina ehdotti hääyöksi kolmea eri huonetta: Superior, Junior Sviitti tai 2 kerroksinen loft sviitti saunalla ja kylpyammeella. Tässä tarjouksessa aamiainen nautitaan buffetista, mutta lisämaksusta aamiaisen saa huoneeseen. Skumppia tai herkkuja tuohon hintaan ei kuulu, mutta minua se ei haittaisi. Uloskirjaantuminen on klo 12, mutta jos huoneeseen ei ole varausta, voi lisäaikaa antaa klo 14 asti veloituksetta.

Klaus K


Klaus K tarjosi meille hääyöpakettia Envy Plus (285€) tai Envy Suite huoneessa (385€). Hinta sisältää kuohuvan ja suolaisen iltapalan huoneeseen, huoneaamiaisen sekä huoneen luovutuksen klo 15.

Hotels.comin mukaan Envy Plus huone maksaisi 350€, eli Klaus K:n antama tarjous kuulostaa oikein houkuttelevalta.

Hotelli Seurahuone


Seurahuone tarjosi poreammeellista juniorsviittiä kuohuviinillä, tervetuliaistarjottimella sekä huoneaamiaisella. Ulos kirjautuminen on kello 16.

Hilton Hotel Kalastajantorppa


Kalastajantorppa tarjosi hääyöksi joko parvekkeellista Guest Room Plussaa päähotellista tai Deluxe huonetta rantahotellista upein näkymin Laajalahdelle. Hinnat sisältävät kuohuviiniä, suklaata, kukkia sekä huoneaamiaisen. Huoneen luovutus on varaustilanteen mukaan klo 15.

Scandic Marski


Marski muistutti meitä lätkän MM-kisoista, mutta tarjosi King Superior Plus huonetta. Tässä ei ollut puhetta myöhemmästä ulos kirjautumisesta eikä huoneaamisesta, vaikka pyysin nimenomaan hääyön tarjousta, jolloin yleensä halutaan tuo aamiainen huoneeseen ja myöhempi poislähtö.

Kämp


Hotelli Kämp tarjosi meille seuraavia huonetyyppejä hääyön viettoon: Deluxe, Premium Deluxe, Executive ja Junior Park Suite. Hintaan kuuluu shampanja, ruusunterälehtikylpy, huoneaamiainen sekä myöhäinen luovutus. Muihin verrattuna tuo kylpy ja aito shampanja houkuttelisivat ;)

Glo Hotel Sello


Sellosta saimme edullisen tarjouksen, mutta huone taitaa olla ihan perus hotellihuone ilman mitään erikoisuuksia. Hintaam sisältyy kuohari, aamiainen huoneessa sekä myöhäinen luovutus. Koska olen tässä hotellissa pe-la välisen yön, haluaisin viettää hääyön jossain muualla. Mutta tottakai tämä on varteenotettava vaihtoehto, ehkä...

Sokos Hotel Vaakuna


Vaakunassa olemme olleet viettämässä 19-vuotis synttäreitäni ja pyysin heiltä tarjousta samaisesta sviitistä, jossa olemme jo kertaalleen olleet. Huoneessa on hieno parveke Elielin aukiolle, sauna sekä poreamme. Vastaavia huoneita on hotellissa vain 1.

Sokos Hotel Torni


Tornilla ei ollut vielä hääpaketteja myynnissä vuodelle 2013, mutta heillä on kaikissa huonetyypeissä tilaa. Koska tämä hotelli ei ollut muutenkaan minun listallani korkealla, en edes kurkannut eri huonevaihtoehtoja netistä.

Radisson Plaza Hotel


Radisson Plaza Hotel tarjosi meille Standard huonetta, Business Classiä ja Executive Suitea. Hinnat olivat mielestäni todella korkeat ja tarjouksessa ei puhuttu mitään häihin liittyvistä extroista, joten taitaapi tämä paikka jäädä kokematta.

Sokos Hotel Flamingo


Ensi vuoden hääpaketit eivät ole vielä myynnissä, joten sain vasta tavallisen yön hinnan. Flamingosta oli jo varattuna kaikki sviitit ja superior huoneet, joten tarjolla olisi vain standard huone.

Hotel Haven


Haven oli saanut naimisiin.infon keskustelupalstoilla paljon hyvää palautetta, mutta valitettavasti tämä hotelli oli täynnä meidän toivomana ajankohtana.

3 kommenttia:

  1. Oooooo, shampanjaa ja ruusunterälehtikylpyjä...Luxusta ja ihanaa

    VastaaPoista
  2. Muistatko yhtään mitä Marski tai Kalastajatorppa antoi hinnaksi? Mun pitäis kanssa alkaa kattelememaan keskustan hotelleja ja vertailemaan hintoja, mielenkiinnosta kysynki missä hintaluokassa nuo kaksi hotellia oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marski antoi hinnaksi 259€ huoneelle, jossa oli kingsize vuode ja oma sauna.

      Kalastajantorppa tarjosi Guest Room Plussaa 195€ ja Deluxe huonetta 260€, mutta vuoden 2013 hääpakettien lopuulinen hinta ei ollut tuolloin vielä tiedossa. Hintoihin kuului kuohuviiniä, kukkia ja suklaata ja huoneaamiainen. Aikaisempi säänkirjaantumisaika ja myöhäinen luovutus onnistui huonetilanteen niin salliessa.

      Poista