lauantai 27. lokakuuta 2012

To Do listan tekoa ja häämatkakuumetta

Olen kauhean järjestelmällinen ihminen ja pidän papereiden ja tavaroiden järjestelemisestä ja rakastan kalenterin täyttämistä, vaikka välillä sen täysinäisyys hieman ahdistaakin. Työpisteeni pöytä onkin aina täynnä keltaisia post it lappuja ja vihkojen kulmiin on kirjoiteltu ties minkälaisia muistilistoja. Tästä inspiroituneena lisäsin blogiin To Do listan, jonka löydät tuosta tekstin yläpuolelta.

Olen kerännyt sinne listaa häihin liittyvistä tehtävistä ja lista varmasti elää suunnittelun edetessä. Tuosta varmasti uupuu moniakin asioista, mutta mieluusti kerään sinne kaikki pienimmätkin jutut, jotta ei sitten pääsisi unohtumaan mitään. Ja vaikka joku asia unohtuisi ennen häitä tai hääpäivänä, niin pyrin siihen, että en stressaa niistä. Eiköhän kuitenkin kaikki isoimmat jutut muisteta hoitaa, eli jos joku pieni asia unohtuu tai menee pieleen, niin yritän ainakin olla murehtimatta siitä.

Minulla on tällä hetkellä töissä todella kiireistä ja sama jatkuu ensi vuoden lokakuuhun asti yhden projektin takia. Alunperin olimme puhuneet lähtevämme häämatkalle loka-/marraskuussa 2013, mutta näillä näkymin pääsemme lähtemään reissun päälle vasta joulukuussa 2013 tai tammikuussa 2014. Toinen vaihtoehto olisi tehdä häämatka heinäkuussa 2013, mutta emme haluaisi lähteä matkalle silloin, koska Suomessakin on toivottavasti hyvät säät. Tai ainakin Suomen kesän lämpö ja valoisuus voittaa aina syyssateet ja pimeyden, jota haluaisimme niin kovasti pakoon. Mutta kaikki vaihtoehdot pitää selvittää, josta ajattelinkin tehdä seuraavan postauksen. Palaillaan siis ensi kerralla häämatkapohdintojen kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti