tiistai 23. lokakuuta 2012

Oikein mukava päivä!

Tänään on tapahtunut monta kivaa asiaa! Kun lähdin metsästämään läheiseltä R-kioskilta matkantarjoajien esitteitä talven matkoista (kylläkin vasta ensi talven), niin bongasin heti kättelyssä uusimman Häät ja Juhlat -lehden. Eikun takas autolle hakemaan lompakko ja lehti matkaan!


Sitten kävin kahdessa kukkakaupassa, joista ensimmäisessä floristi ei pystynyt tekemään toivomaani kimppua rannevamman takia. Kun menin seuraavaan liikkeeseen, sain kyllä niin hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Tästä paikasta minulla olikin suurimmat odotukset, koska olemme käyttäneet heidän palveluitaan äitini häissä sekä yksittäisten kukkien ostoissa.

Floristi sai heti kiinni värimaailmastamme sekä tyylistä, jota haimme. Eniten minua kuitenkin ilostutti hinnat! Mitä olen tässä lukenut keskustelupalstoilta hääkukkien hinnoista, olin enemmän kuin tyytyväinen tapaamiseni jälkeen! Hääkimpun hinnaksi arvioitiin 60-80€, heittokimpun 15-20€, vieheiden 7-10€/kpl, pöytäkukkien 3-7€/kpl ja isomman asetelman buffet pöytään 50-100€. Eli halvimmillaan saadaan kaikki noin 200 eurolla! Ei todellakaan paha! Floristi kertoi, että hän ei laskuta työstä ollenkaan, vaan kaikki menee kukkien hinnan mukaan. Päätimme, että sovimme tarkemmista kukista ja väreistä noin kuukautta ennen häitä. Olen niin onnellinen!

Sitten ilon aihe muualta kuin häämaailmasta oli se, että keväällä myymäni rakas hevonen pääsi mukaan Ajaston hevoskalenteriin 2013. Ja sopivasti syntymäkuukauteni kohdalleni <3


Arpomani häälehden voitti Ansku. Onnea ja makoisia lukuhetkiä!

2 kommenttia:

  1. Ja arvaa kuka menee hakemaan tuon lehden tänään myös.. On hauska "saada" ostaa häälehtiä, vaikka omat häät ovatkin jo olleet.. Inspiraatiota ehkä juurikin sillä koruosiolla voi hyvin perustella häälehtien ostolla ,)
    Ihana tuo heppakalenteri. Oliko sinulla toivetta sille kuukaudelle vai osuiko ihan vaan arvalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin, että kyseisessä lehdessä kun oli kuvia hääpuvuista mallien päällä, niin lähes kaikilta malleilta puuttui sormukset. Pisti oikein silmään ;)

      Tuo kuvan pääseminen kalenteriin oli täysi yllätys minulle :) Kuvien ottamisesta kun on kulunut aikaa jo reilusti yli vuosi. Kuukauteenkaan en saanut siis itse vaikuttaa eli iloinen yllätys oli!

      Poista