keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Alusvaatteet hankittu

Ostin maanantaina alusvaatteet puvun alle, jei! Minulla oli suunnitelmissa käydä kaasoni kanssa katsastamassa keskustan vaihtoehdot, mutta koska maanantaina oli luppoaikaa, pistäydyin Ison Omenan Funky Ladyssä ja Sellon Changella. Varsinkin kun tiedossa oli keskiviikkona (tänään) puvun sovitus kaaso S:n kanssa, pitihän sinne saada istuvat alusvaatteet alle.

Funky Ladyssa kokeilin kahta eri liiviä, hääblogeissakin kehuttua Wonderbran Ultimate Strapless Lacea ja sellaista pitsiliiviä. Molemmat istuivat todella hyvin, mutta en kuitenkaan ottanut kumpaakaan, koska minua hieman hirvitti hinnat. Wonderbra oli ~70e ja pitsiliivit ~90e. Tässä kohtaa en kuitenkaan haluaisi pihistellä, koska hyvillä alusvaatteilla saa ihmeitä aikaan.



No suuntasin sitten Changeen. Siellä kokeilin paria eri liiviä, mutta ne eivät oikein säväyttäneet. Sitten kokeilin yhtä korsettia, joka tuntui todella hyvältä päällä. Hintaa oli "mukavat" 110e, mutta 10% kantisalennuksen jälkeen sille jäi hintaa alle satku. Hieman liikaa, mutta se istui niin hyvin ja oli todella häämainen ja romanttinen.



Illalla kokeilin sitä kotona sulhon ollessa salilla ja rintojen ulkosyrjille jäi kunnon painaumat kaarituista. Tässä vaiheessa mieleeni hiipi pelko siitä, että ostin liian pienen korsetin ja että nyt menetin turhan takia satasen. Alusvaatteilla kun ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Ilta, yö, aamu ja seuraava päiväkin meni siihen kun murehdin tätä asiaa. Laitoin heti aamulla Changelle viestiä asiasta ja he pyysivät minua käymään paikan päällä, jotta voisivat varmistaa koon vielä toisen myyjän kanssa.

Mukaani lähti myös ystäväni, joka on työskennellyt ennen Changella. Sekä hän, että myyjätär totesivat koon todella hyväksi, joten tulimme siihen tulokseen, että liiviä pitää vain nyt pitää ennen häitä, koska useimmat uudet liivit painavat aina jostain kohtaa. Voin siis huokaista helpoituksesta.

Mutta, mutta... Mieltäni jäi kaivelemaan nuo todella hyvin istuvat Wonderbrat, joten tilasin ne sitten eilen Ellokselta, kun olivat tarjouksessa 45e! Nämä tulevat siis muuhun käyttöön kuin häihin. Mutta jos nyt sattuisi käymään niin ikävästi, että tuo korsetti painaisi vielä parin kuukauden päästäkin ja mikään taivuttelu, koekäyttö tai pumpulit eivät auttaisi, Wonderbrat saisivat pelastaa hääpäivän :)

3 kommenttia:

  1. Itse liputan Wonderbran nimeen :) Mulla ei ole koskaan ollut niin hyvin istuvia liivejä kuin ne on. Kiva kun niistä on olemassa noin hemppis versiokin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota pitsimallia on myös mustana ja punaisena ;)

      Poista
  2. Tosi kaunis toi sun korsetti! Mullakin ensin jäi painaumat uusista liiveistä, mitkä ostin hääpuvun alle Changesta, mutta pidin niitä jokusen kerran ennen häitä, eikä ne sitten enää hääpäivänä painaneet yhtään.:)

    VastaaPoista