perjantai 22. maaliskuuta 2013

Hääpuvun lyhentämisestä erittäin positiivisia kokemuksia

Reilu kuukausi sitten aloin metsästämään hyvää ompelimoa pk-seudulla, jolle veisin hääpukuni lyhennykseen. Laitoin tarjouspyyntöä pariinkin paikkaan ja lopulta mietin kahden paikan väliltä. Toinen oli keskustassa sijaitseva ompelimo, josta oli netissä paljon positiivisia kokemuksia. Hääpuvun lyhennys, jossa olisi 4 kerrosta, olisi maksanut heillä noin 80€. Toinen paikka oli ompelija Tapiolassa, joka tekisi työn noin 30-40€:lla, mutta tästä ei ollut mitään kokemuksia netissä. Vein pukuni edullisempaan paikkaan ja en voisi olla yhtään enempää tyytyväinen valintaani.

Vein pukuni Hilkalle Ompelupalvelu Laventeliin. Hilkka tekee ompelijan töitä normityönsä ohella omassa kotonaan. Hilkka on ihan super ihana nainen ja osaa asiansa mitä tulee vaatteiden korjauksiin. Hääpukuani lyhennettiin reilu 5cm ja kerroksia oli neljä. Pukuun tehtiin myös kolme pienempää korjausjuttua ja sain pukuni muokattuna viikossa ja hintaa tuli 40€! Ei siis todellakaan paha! Jätin puvunhakureissulla Hilkalle takkini, liivini ja fleecepuseroni vetoketjun vaihtoon, joten ei jäänyt hänen palveluidensa käyttö vain hääpukuun.

Vaikka muokkaukset sujuivat super hyvin, ei puvun sovitus muutoksien mittamista varten sujunutkaan niin hyvin. Sinä päivänä olin sattunut syömään tavallista vähemmän ruokaa ja kävin kahdella jumppatunnilla putkeen. Koska juomapulloni oli jäänyt työpisteelleni, join noiden kahden rankan tunnin aikana ihan muutaman kulauksen vettä. Ennen Hilkalle lähtöä söin kuitenkin pikaisesti yhden pasteijan. No, kun sain puvun päälle, alkoi minua hieman huippaamaan. En kuitenkaan sanonut asiasta mitään, kun ajattelin, että asia menisi ohi. No sitten lähti melkein jalat alta, joten minun oli pakko istuuntua sohvalle. Hilkka haki minulle appelsiinimehua ja kun sain lasin käteeni, minulla pimeni. Mehu kaatui onneksi sohvan päälliselle eikä hääpuvulleni, vaikka ei se ollut kovin kaukana.

Olin tietysti todella pahoillani asiasta ja hieman häkeltynyt koko tilanteesta, mutta Hilkka oli taas todella mukava ja ymmärtäväinen. Siinä sitten istuskelin hetken paikallani ja lähdin kotiin lepäämään. Loppuillan olinkin aivan veto pois.

Mitä tästä opimmekaan... Ei ole kovin hyvä yhtälö syödä päivän aikana noin 700 kcal ja kuluttaa jumpassa 800 kcal. Tarkoitushan oli syödä tuhdimmin illalla, mutta kroppa päätti toisin.

Mutta voin suositella lämpimästi kaikille morsiamille sekä muillekin Hilkan palveluita, koska mistään ette saa yhtä hyvää ja henkilökohtaista palvelua kuin täältä Tapiolasta :)

3 kommenttia:

  1. No huh, kyllä pitää muistaa syödä ja juoda! Onneksi ei siis kaatunut puvulle, sitten olisi varmaan itku päässyt!

    VastaaPoista
  2. Hei, Ompelimo Laventelin nettisivut ovat nykyisin www.korjausompelut.fi ja puh 040-7296053

    VastaaPoista
  3. ...ja nyt ne sivut löytyvät osoitteesta:
    www.laventeli.auttaa.fi/

    VastaaPoista