maanantai 25. maaliskuuta 2013

Paperilyhdyt kattoon

Tiger ei taaskaan pettänyt tätä morsianta! Taitaa olla varmaankin ainoa kauppa maailmassa, josta minä en ole kävellyt ulos tyhjin käsin. Viime viikolla mukaani lähti 6 kappaletta fuksianpunaista paperilyhtyä ledvalolla á 2€. Olen jo pitkään miettinyt, että millä saisin koristeltua juhlapaikkamme katton. Itse juhlatila, jossa syödään ja juodaan on aika iso, joten koko kattoalueen koristeleminen on poissa laskuista. Minulla onkin ollut mielessä koristella kattoa vain tanssilattian kohdalta, jolloin saisin tehtyä tanssilattiasta hieman erillisemmän alueen muusta tilasta.

Katossa on muutama palkki, josta saa jotain kevyttä roikkumaan. Mielessäni on käynyt niin jouluvalot, kankaat kuin pompomitkin, mutta mikään ei ole vielä kunnolla iskenyt minuun. Sitten löysin nämä täydellisen väriset paperilyhdyt, joten ostin Kampin Tigerin tyhjäksi tästä väristä. Varsinkin kun niissä on tuo ledvalo, niin ne ovat juuri täydelliset. Koska näitä olisi pitänyt ostaa paljon enemmän kuin 6, jotta katto olisi näyttänyt hyvältä, ajattelin yhdistää näihin valkoisia pompomeja. Näin saan tilastakin vähän raikkaamman.




Jos sattuisi käymään niin, että nuo paperilyhdyt eivät sovikaan tuohon tilaan, niin minulla on back up plan niiden varalle. Joko käytän niitä photophoothin taustalla tai sitten lavan katto, jossa bändi soittaa, koristellaan näillä.

Tässä vähän fiilistelykuvia juhlatiloista, joissa on käytetty paperilyhtyjä. Meidän lyhtymäärämme on aika olematon kuviin verrattuna, mutta kun saan tehtyä nuo pompomit lisäksi, niin eiköhän me saada tilasta oikein hieno! Ja saahan noita kaupasta aina lisää, jollei kaikkia myydä pois alta ;)








Ja loppuun kuva pompomista, jotta äippäkin pysyy kärryillä mistä puhun ;)


3 kommenttia:

  1. Ha haaa....mistä arvasit, että joku on aivan huuli pyöreänä pompuista :D
    Hieno idea, kerta kaikkiaan tulee kaunis!

    VastaaPoista
  2. Varmasti tulee kaunis kun yhdistää vielä ne valkoset pompomit :)

    VastaaPoista
  3. Ai noita löytyy ledilläkin, o-ou...voipi olla et noit tulee meillekin :D

    http://meidanideat.blogspot.fi/

    VastaaPoista