tiistai 19. maaliskuuta 2013

Häiden juomat päätetty ja kohta myös haettu!

Päätimme viime viikonloppuna häidemme viinit, jei! Valkoviiniksi valitsimme jo aikaisemmin Zenato Soave Classicon ja punaviineissä päädyimme Alkon luomuviini Dominio de Punctum Tempranilloon, joka oli todella, todella hyvää. Taisin juoda sitä muutaman lasin; siis tuon valkoviinin lisäksi ;)

Aikaisemmin päätimme ottaa kuohuviiniksi Yellowglen Pinkin, jota olemme juoneet aika usein. Koska tätäkään ei saa laivalta tai Tallinnasta, kokeilimme eilen pikkupullon verran Freixenet Cordon Rosado Brutia, jota saisi Tallinnasta 3€ halvemmalla kuin Pinkiä. Tämä oli saanut jossain rosekuohuviinitestissä 4/5 pistettä, kun Pink oli saanut täydet pisteet. Mutta en saanut tätä alas kuin yhden kulauksen. Oli aika karmeaa. Joten pidättäydymme Pinkissä :)

Nyt lauantaina siis matkaamme Tallinnaan hakemaan juomia. Tarkoitus on hakea 4 laatikkoa siideriä (3 x kuiva päärynä ja 1 x makea esim. mansikka-lime tai foxy), olikohan se 8 laatikkoa kaljaa (kahta erillaista), lonkeroa 6 tai 7 laatikkoa, 1,5l konjakkia ja 1,5l amarulaa. Päädyimme ostamaan myös muutaman laatikon limua tölkeissä (cokis ja sprite tai fanta), koska on se vähän kivempi kuin limu 1,5l pulloissa. Viinit ja kuoharit haemme myöhemmin Alkosta.

Aloimme juomamäärien päättämisen jälkeen pohtimaan, että kuinka saamme juomat pysymään kylminä, kun tuo jääkaappitila on juhlapaikalla aika rajoitettua ja varmaan pitopalvelukin haluaa käyttää jääkaappia ruoalle. Tänään sitten googlasin kylmäkaappeja vuokraukseen ja löysin seuraavat nettisivut:

Juomalaitepalvelu, Siuntio

Yritys vuokraa sekä kylmäkaappia että kylmätynnyriä viikonlopuksi hintaan 40€+alv. Ei siis ollenkaan paha! Tässä vielä kuvat heidän laitteistaan, jotka on otettu heidän nettisivuiltaan.



1 kommentti:

  1. Meidän häihin on tulossa tollanen pepsipönttö :) vielä pitäs keksiä, millä se vuorataan, koska tollasena se ei missään tapauksessa voi olla koristamassa hääjuhlaamme :D

    VastaaPoista