lauantai 15. kesäkuuta 2013

Häätarinoita osa 11: Ilmapallot ja koristelukuvia

Tässä vielä yksityiskohtaisia kuvia juhlapaikan koristelusta. Julkaisin jo aikaa sitten kaksikin postausta liittyen tähän aiheeseen, mutta kun valokuvaajiemme Reetan ja Nikon ottamat kuvat ovat niin hienoja, niin mieluusti niitä esittelen täällä!






Tässä myös kuvia ilmapalloistamme, jotka hankimme Juhlamaailmasta antamaan väriä juhlatilaan. Ostimme foliosydämiä kolmessa eri värissä (valkoinen, vaaleanpunainen ja fuksia) sekä metallinhohtoisia tavallisia ilmapalloja tottakai fuksian värisenä :) Laitoimme jokaiseen kuudesta seinälampusta kiinnni 5 palloa ja ne toivat niin hyvin väriä. Pari palloa jäi yli ja ne me laitoimme kiinni kakkibuffettiin.




Ostimme myös sulhas- ja morsian pallot, jotka laitoimme sisääntulon luokse ottamaan vieraat vastaan :)





Mitä sitten teimme näille reilulle 30 pallolle häiden jälkeen? Pari palloa lähti vieraiden matkaan ja muut toimme sitten kotiin. Yhden pallon päästimme ilmaan ja kirjoitimme siihen sulhon kanssa, että menimme naimisiin 11.5.2013. Koska kyseessä oli vaaleanpunainen foliopallo ja päästöhetkellä oli aivan pilvetön taivas, pystyimme seuraamaan pallon liikkeitä valehtelematta yli 10 minuuttia. Niin hienosti auringon säteet osuivat palloon ja se näytti taivaalla aivan kirkkaalta tähdeltä!




Loput palloista vein viereiseen tarhaan, jossa lapset ja tarhatädit ottivat pallot ilomielin vastaan. Aikoivat järjestää leikkihäät ;)



2 kommenttia:

  1. Ai kun ihana idea viedä ne tarhaan! Me mietittiin, että viedään ylijääneet kukat sitten johonkin vanhainkotiin ihmisiä ihastuttamaan. :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja ideoita teillä molemmilla Inka ja Piukku!

    VastaaPoista