torstai 13. kesäkuuta 2013

Parvekkeen päivitys

Tämä taitaakin olla ensimmäinen teksti tässä blogissa, joka ei liity häihin, hih! Häiden jälkeen kun on ollut vähän enemmän aikaa ja rahaa, niin olen päivittänyt sekä omaa vaatekaappiani, mutta myös kotiamme. Ostimme siis ensimmäisen oman asuntomme huhtikuussa 2013 ja häiden takia suurempi sisustaminen jäi kesken. Olin jo pitkään haaveillut kulmasohvasta tai divaanista parvekkeellemme ja nyt kun siellä oli lähes 10 neliötä sisustettavaa tilaa, pitihän tuollainen oleskelusohva sinne saada.

"Remonttiin" asti parveke toimi varastona ja en pitänyt siitä lainkaan. Löydettyämme sopivan sohvan Hobby Hallista, päätimme maalata samalla myös kulahtaneet puiset lattiaritilät. Ja pelkällä sävytetyllä puuöljyllä saa ihmeitä aikaan!




Ja tässä sitten lopputulos ja ei voitaisiin olla tyytyväisempiä! Parvekkeelta puuttuu vielä pari tehostevärillistä fleecevittiä sekä valkoiset sisustustikkaat, joka saa tehtäväkseen toimia aviomiehen vaatevarastona. Nyt kun tuolta ei enää löydy tuolia, jonka päälle ne voisi heittää ;)


1 kommentti: