torstai 6. kesäkuuta 2013

Häätarinoita osa 8: Potrettikuvauksemme ja valokuvaajamme

Vihdoin ja viimein voin esitellä teille kuvia potrettikuvauksistamme. Otimme valokuvat ennen kirkkoa ns. First look tavalla, koska emme halunneet vieraiden joutuvan odottamaan meitä kirkon jälkeen. Ensiksi kuvasimme Gallen-Kallelan museolla Tarvaspäässä, Espoossa. First look kuvat onnistuivat todella hyvin ja sulhanen ei nähnyt minua ennen kuin olin hänen takanaan puku hyvin aseteltuna. Molemmilla taisi pieni onnen kyynel tulla silmäkulmaan ;)





Tässä sitten olisi näitä potrettikuvia ja kuva myös meistä kaasojeni ja bestmanin kanssa. Eikö kaasoilla olekin niin ihanat mekot ja bm:llä niihin täydellisesti sointuva kraka? Mä niin tykkään, varsinkin kun fuksia on mun lemppariväri :)







Koska saimme tarvittavat kuvat otettua suht nopealla aikataululla, menimme kuvaamaan vielä alkuperäisen suunnitelman mukaan Laajalahden venesatamaan, josta saimmekin aivan upeita kuvia!




Kävimme ottamassa tämän viikon tiistaina lisää potrettikuvia tallilla, koska tämä vaimo halusi ehdottomasti kuvia myös hevosen kanssa. Emme ole vielä nähneet niitä, joten täällä odotellaan niitä kuin kuuta nousevaa!

Sitten vielä muutama sananen valokuvaajistamme Reetasta ja Nikosta. En voi edes sanoin kuvailla kuinka tyytyväisiä olimme heidän ottamiin kuviin! He ovat valokuvanneet jo pitkään harrastuksena, mutta vasta viime aikoina he ovat alkaneet miettiä valokuvaamista myös työmielessä. Niimpä syntyi Täydenkuun Kuva, joka on erikoistunut hääkuviin. Hinnat eivät ole todellakaan pahat (dokumentaarinen kuvaus alkaen 900€!), ja tuolla hinnalla saa asialleen omistautuneet, huomaamattomat ja erittäin intohimoiset valokuvaajat tärkeisiin juhliin! Tästä pääsette tutustumaan heidän portfolioonsa, joka laajenee tulevaisuudessa.

Ja lopuksi Hannalle super uber isot onnittelut kun tänään tämä morsian astelee avioliittoon! Ainakin on aivan upea sää!

2 kommenttia:

  1. OMG miten ihanan näköisiä olettekaan, sniff..
    Tiedän muuten Reettan. Otti aikoinaan kuvat meidän asunnosta myynti-ilmoitukseen, ja erinomaiset kuvat varmasti nopeuttivat myyntiä, eli voin myös suositella!!!

    VastaaPoista
  2. Todella upeita kuvia, upeasta parista :)

    VastaaPoista