keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Häätarinoita osa 7: Juomakulutus häissämme

Eilen yksi lukija tiedusteli minulta, kuinka paljon meillä meni häissämme juomia. Vieraitahan oli 58 plus me, eli 60. Tässä lista paljonko meillä jäi juomia ja suluissa määrä, kuinka paljon me niitä ostimme.



A le Coq 1 (4 laatikkoa)
Sandels Beer 1 (4 laatikkoa)
Hartwall Original Long Drink 3 (6 laatikkoa)
Hartwall Cranberry Long Drink 0 (2 laatikkoa)
Crowmoor Dry Apple 2 (5 laatikkoa)
Rekorderlig mansikka-lime 0 (1 laatikko)
Hennessy VSOP aavistus pohjalla (2 kpl litran pulloa)
JP Chenet Cabernet-Syrah 1 (1 kpl 5 litran hanapakkaus)
JP Chenet Colombard Chardonnay 1 (1 kpl 5 litran hanapakkaus)
Devils rock riesling (valkoviini) 2 (20 pulloa)
Sprite 0 (1 laatikko)
Coca-cola 0 (1 laatikko)
Amarula 1 (2 kpl litran pulloa)
Dominio de Punctum Tempranillo (punaviini) 2 (20 pulloa)
Yellowglen Pink (kuohari) 4 (12 pulloa)
Jälkiruokaviini 1 (3 pulloa)




Eli yhteenvetona voisi sanoa, että viiniä oli oikein passeli määrä, vaikkakin noita kahta viiden litran hanapakkausta ei keretty avaamaan. Ne voikin sitten säästää tupareihin! Limut, makeat siiderit ja karpalolonkku menivät kaikki ja aika nopeassa ajassa, joten niitä olisi saanut olla enemmän. Konjakkiakin meni enemmän kuin mitä olin kuvitellut, melkein 2 litraa! Kaljaakin näytti menevän aika hyvin, koska kahdeksasta laatikosta jäi 2. Mutta jollen muista aivan väärin, niin yksi näistä laatikoista juotiin jo ennen häitä ;)

Tänään onkin jännä ilta tulossa, kun kaasot, bestman, valokuvaajamme ja yksi herrasmies tulevat meille nauttimaan viiden ruokalajin menun kiitoksena häistä. Ja en niin malttaisi olla paljastamatta teille lisää UPEITA kuvia häistämme, mutta niitä on tulossa lähiaikoina. Malttakaa odotella!

6 kommenttia:

  1. Kiva saada vinkkejä ja kokemuksia jo häitä juhlineilta. Juomien kulutus kuuluu ehdottomasti minulla yhdeksi päänvaivaksi :D

    VastaaPoista
  2. Oliko teillä lapsia vieraina tai alkoholittomia? Jos saa kysyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsia ei ollut yhtä vauvaa lukuunottamatta ja täysin alkoholittomia taisi olla vain 2. En osaa sitten sanoa, kuinka moni oli kuskina ja joi vain muutaman alkuillasta/ruoan kanssa.

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta. Mietin vaan noita omia parin viikon päästä olevia häitä, et onkohan meillä sittenkään tarpeeksi juotavaa. No mennään vielä onneksi käväseen Tallinnassa muutama päivä ennen häitä, et voi vielä jotain ostaa, jonka käsin jaksaa kantaa (auto jää tällä kertaa kotiin). Monelta teidän häät alkoivat?

      Poista
    3. Meillä kirkko alkoi klo 14 ja juhlatilassa olimme klo 14.45 ja sitten ruokailu klo 15. Lähes kaikki vieraat juhlivat sinne klo 12 tai 01 asti.

      Mielestäni kannattaa ostaa noita makeita siidereitä, koska niitä meillä oli liian vähän.

      Poista