perjantai 3. toukokuuta 2013

Viimeistä viikonloppua viedään ennen häitä

Vaikka tiedossa on viimeinen viikonloppu neitinä, ei jännitysaste ole vasta kuin nelosen luokkaa. On tästä vain hyötyä, että asiat on hoitanut pois päiväjärjestyksestä hyvissä ajoin ja viimeisen viikon voi oikeasti pyhittää nautiskelulle!

Eilen kävimme keskustelemassa pappimme kanssa ja hän vaikutti oikein mukavalta ja rennolta miespapilta. Ihan kauheasti hän ei kysellyt meiltä asioista, mutta kovasti oli kiinnostunut siitä, miten olemme tavanneet. Ei kysynyt tulevaisuuden suunnitelmista eikä esimerkiksi sitä, mitä arvostamme toisissamme. Näistä kun papit yleensä kysyvät... Saas nähdä millaisen puheen hän pitää meille ;)

Kävimme myös vihkikaavan läpi ja siihen ei tullut suurempia muutoksia. Virsi ja musiikkiesitys vaihtoivat vain paikkaa. Vihkikaavamme näyttää seuraavanlaiselta:

Häämarssi
Pachelbel – Canon in D
Johdantosanat & rukous
Raamatunluku
Virsi

Suvivirsi, säkeistöt 1-3
Puhe
Kysymykset
Sormusrukous
Avioliiton vahvistaminen
Avioparin siunaaminen
Musiikkiesitys

Bach - Air
Rukous
Siunaus
Häämarssi

Henry Purcell – Trumpet tune

Kirkosta matkasin Vilman luokse Dolce Vitaan, jossa minulle tehtiin koemeikki. Ainoat kriteerini olivat raikas meikki, jossa luomissa on vaaleanpunaista ja ruskeaa ja mustalla tehty rajaus. Ja poskiin vaaleanpunaista. Meikkiä tehtiin noin 1,5 tuntia ja sinä aikana silmämeikkiä hiottiin sellaiseksi kuin sen halusin.

Aluksi en tunnistanut itseäni peilistä, vaikka meikki näyttikin oikein hyvältä. Olin jo vähällä peruuttaa koko häämeikin. Onneksi sulhanen tykkäsi meikistä todella paljon ja kuvissa se näytti todella hyvältä. Ja enpä olisi ikinä osannut tehtyä itselleni yhtä hyvää ja kestävää meikkiä. Kun käytän päivittäin niin kevyttä meikkiä, niin ei meinaa oikein tunnistaa itseä kunnon tällingeissä ;)

Viikonloppuna on tarkoitus hoitaa viimeisiä hääjuttuja: servettien taittelu, kirkko-ohjelman viimeistely, pöytäkartan teko... Ihan pikkujuttuja, jotka ovat onneksi jo lähes valmiita ;)

Hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Hui! Enää viikko! Mä alan jo jänskättämään sun puolesta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täähän on kivaa kun muut jännittää mun puolesta :) Ei tartte sit itse jännittää. Mutta kyllä muakin jännittää kaikkien teidän tuttujen blogimorsianten häitä kun teidän järjestelyitä pääsee lukemaan niin tarkasti. Kohta on sunkin vuoro :)

      Poista
  2. Komppaan edellistä!:) Ihanaa että teidän vuoro on ihan pianpian, enkä malta oottaa et päästään nauttiin meiningeistä kuvien ja kertomusten kera sit vähä myöhemmin :)

    VastaaPoista