torstai 9. toukokuuta 2013

Viimeistä päivää viedään

Minä olen varmaankin jotenkin outo morsian, koska minua ei vieläkään jännitä tulevat häät. En hössötä, en stressaa ja eilinenkin meni vain tv:tä katsellessa pyjama päällä. Ehkä huomenna tuntuu jo jossain ;)

Tälle viikolle jäi yllättävän vähän hommia, joten niitä on ruksailtu yli tehtävälistalta matelevaan tahtiin. Uusi hääauto hommattiin ja über hieno auto saatiinkin! Autoon tehtiin Just Married kyltti ja eteen jonkinlainen ruusuke. Oli muuten yllättävän vaikea saada tuota lastunarua taipumaan haluttuun muotoon. Näistä en muistanut ottaa kuvia ennen kuin ne vietiin autonkuljettajalle, mutta varmasti esittelen ne teille huomisen päivän jälkeen.

Soittolista on valmis, pukua on fiksailtu, sulhasen puku on noudettu ja kaiken maailman käsihoitoja, kasvonaamioita ja jalkakylpyjä olen itselleni suonut. Tiistaina kävin myös Juhlamaailmassa muokkaamassa ilmapallotilaustamme, mutta tästä kirjoitan teille ihan oman postauksen.

Kohta hääpukuni ja muu minuun liittyvä tavarapaljous tullaan noutamaan ja ne viedään odottamaan huomista hotellille. Sitten lähden huristelemaan kohti Siuntiota, josta haen kylmätynnyrin juomille. Sitten kotiin tekemään ruokaa töissä ahertavalle sulhaselle ja sitten lähdemmekin hakemaan kukkia. Sitten koristelemme juhlapaikan ison apujoukun kera ja toivottavasti pääsemme suht aikaisin hotellille, jossa olisi tarkoitus vielä syödä jotain ja päästä nukkumaan aikaisin. Saa nähdä tuleeko nukkumisesta mitään ;)

Huomenna aikataulu näyttää tältä:

7-7.20 aamiainen
7.30 kampaajalle ja meikkiin kaasojen kanssa
10.30 takaisin hotellille, vähän välipalaa ja pukeutuminen
11.30 lähtö hotellilta
12 valokuvaus
13.30 kohti kirkkoa
14 VIHKIMINEN!

Palaillaan, sitten kun olen rouviintunut! Pus, pus!

5 kommenttia:

  1. Huiiii ku alko jännittää sun puolesta! Nauttikaa huomisesta! Voi ihanuutta! <3

    VastaaPoista
  2. Nauti jokaisesta hetkestä, pääset kokemaan ne vain kerran! Ihanaa hääpäivää teille molemmille, kovasti odottelen tulevia postauksia! :) Iiiiih, oon niin innoissani sun puolesta!

    VastaaPoista
  3. Mua jännittää sun puolesta :D Ihanaa hääpäivää! Nauttikaa täysillä!! :)

    VastaaPoista
  4. Täälläkin jännitetään teidän puolesta : Ihanaa hääpäivää!

    VastaaPoista
  5. Aaaapua, hetken on käsillä nyt! ihanaa ja nautinnollista rakkaudentäyttämää päivää :)

    VastaaPoista