sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Häätarinoita osa 5: Häävalssimme

Häävalssiksi valitsimme John Denverin Annie's songin. Kappale ei ole perinteinen häävalssi, mutta se oli mielestämme todella kaunis. Myös suomennettu versio "Kaikuluotain" Freemanin esittämänä on ihana, mutta päädyimme silti alkuperäiseen esitykseen.



Minua hieman jännitti millaisen version bändimme tekee kappaleesta, koska olin niin kiintynyt alkuperäisesittäjän versioon. Bändi kuitenkin esitti kappaleen hienosti, joten murehtimiset olivat turhia.

Häävalssia emme kerenneet oikein harjoitella... Olisin kovasti halunnut mennä sulhasen kanssa häävalssikurssille, mutta valitettavasti tämä jäi pihistettävien asioiden listalle. Aloitimme harjoittelun hääviikolla ja taisimme harjoitella tanssia vain yhtenä iltana. Tarkoitus oli treenata joka ilta edes muutaman kerran, mutta se sitten jotenkin jäi.






Itse tanssihetki taisi jännittää meitä molempia aikalailla, mutta ilman pahempia kompasteluita selvisimme siitä. Tanssimme koko kappaleen samaa pikku ympyrää, mutta kukin tavallaan :) Lopussa sain hienon taivutuksen.

Kuvat on ottanut Kristiina ja Antti. Ethän kopio kuvia!

3 kommenttia:

  1. Ihana, me ollaan aateltu samaa biisiä yhtenä mahdollisuutena :)

    VastaaPoista
  2. Ihanasti tuo puku laskeutuu ja te näytätte niin rakastuneilta <3

    VastaaPoista
  3. Hyvä biisi valinta! :) pukusi näyttää kauniilta!

    VastaaPoista