perjantai 3. toukokuuta 2013

Tuleva karkkibuffettimme

Kävin äsken taas Tigerissa, kun sähköpostiin kilahti heidän toukokuun uutuuksista ilmoitus. Tällä kertaa mukaan lähti kaksi fuksianpunaista lasista kulhoa, jotka pääsevät karkkibuffettiimme. Testasin kotona miltä purnukat näyttävät yhdessä ja onko kaikille karkeille omat kipot. Kävikin niin, että pitää tehdä uusi reissu Tigeriin ensi maanantaina, kun olisi pitäny ostaa se kolmaskin kulho. Nämä keskikokoiset maksoivat vain 3€/kpl. Tarjolla oli myös pienempää ja isompaa ja värejä oli tämän lisäksi ainakin lime ja lila. Tässä siis testailua miltä karkkibuffettimmme kulhot tulevat näyttämään.




Karkkiahan meillä on PALJON! Fazerin laatikoita on 13 kappaletta eli yhteensä 4,5 kiloa. Vaahtokarkkia on kaksi isoa pussia eli 1,5kg. Toffee- ja mansikkapalloja reilut 1,5 kg, panttereita 2kg ja punaisia sydämmiä 1,5kg. Eli tämä tekee yhteensä hurrrrjat 11 kiloa. Taitaa olla töiden jälkeen töissä hieman karkkia tarjolla!



Buffethan on auki heti juhlien alusta alkaen ja sitä täydennetään sitä mukaan, kun karkkeja häviää. Pöydässä on valmiina vaaleanpunaraidallisia paperipusseja, joihin vieraat voivat valita karkkeja mukaan kotimatkalle.

Karkkibuffetin ylle väkersin äsken ylimääräisistä kartongeista lauseen "Love is SWEET".


2 kommenttia:

  1. Banneri on ihana tosiaan!

    Meillähän meni kaikki buffetin karkit ja avattiin buffa kahvin kanssa samaan aikaan. Nameja oli jotain 16-17 kiloa ja väkeä noin sata :)

    VastaaPoista