tiistai 28. toukokuuta 2013

Häätarinoita osa 6: Marskissa kaasojen kanssa

Perjantaina suuntasimme kaasojeni kanssa kohti Helsingin keskustan Scandic Marskia, jossa meille oli varattuna huone viimeistä neiti-iltaa varten. Pääsimme hotellille hyvissä ajoin, koska juhlapaikan koristelu sujui nopeammin kuin olin laskenut. Rakas kummitätini oli vienyt kaikki hääkamppeeni sinne jo päivällä. Huoneemme ei ollut mikä tahansa huone, vaan aivan ihana, mahtava ja super iso sviitti. Enpä ole koskaan ollut noin hienossa huoneessa! Olimme kaikki ihan suut auki! Huoneesta (tai no huoneistosta) oli näkymät Stockmannille, siellä oli ihana olohuone ison TV:n kera, 8 hengen (!) ruokapöytä, kaksi kylpyhuonetta ja über iso king size sänky. Ei oikeasti mitään järkeä!




Koska meillä oli katsottavana Suomen jääkiekkopeli, kynsien laittoa ja muuta keskusteltavaa, päätimme tilata huoneeseen ruoat. Kukaan meistä ei ollut tilannut ikinä huonepalvelusta mitään, joten jo pelkkä tilaaminen oli super jännittävää. Tilasimme kaaso S:n kanssa hampurilaisateriat ja kaaso L salaatin. Juomaksi lasit viiniä jälkiruokaa unohtamatta. Eipä käynyt kyllä mielessäkään, että seuraavana aamuna pitäisi ahtautua hääpukuun kun mutustelin ranskalaisia antaumuksella :)



Minulla ei ollut mitään vaikeuksia nukkua, koska eihän minua jännittänyt ennen kuin vasta kirkossa. Aamulla heräsimme 30min ennen aamiaista ja nopean 20 minuutin aamiaisen jälkeen lähdimme kaaso S:n kanssa kohti Dolce Vitaa. Kaaso L saapui sinne sitten myöhemmin.



Kun palasimme hotellille, olimme puoli tuntia aikataulusta edellä. Pukeuduimme, söimme hieman välipalaa, otimme valokuvia, pakkasimme... Olen niin super iloinen, että toinen valokuvaajistamme (Reetta) oli kuvaamassa sekä kampaajalla että hotellilla, koska niistä kuvista tuli niin hienoja! Lopulta olimme kuitenkin 30min myöhässä aikataulusta, HUPS! Haikein mielin lähdimme huonestamme pois, mutta olihan meillä hyvä syy lähteä, koska seuraava etappimme oli potrettikuvaus Gallen-Kallelan museolla.

Kuvat ja kertomukset kampaajareissusta ja pukeutumisesta tulossa myöhemmin!

Kuvat ovat kaaso L:n ja omasta kamerastani.

1 kommentti: