keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Myydään Snön upeat korvakorut ja rannekoru

Vappu ja vappuherkuttelut ovat onneksi nyt ohi! Enää 10 päivää häihin ja vielä ei jännitä kuin joku 5 tai 6 asteikolla 1-10. Forecan 10 päivän sää näyttää hääpäiväksi +17 astetta ja aurinkoa/pilviä ja Mtv.3:n 14 päivän sää näyttää +18 astetta ja samaa näyttää Iltalehden ennuste. Ei siis todellakaan paha! Nyt vaan pidetään sormet ristissä, että tuo ei tuosta kauheasti muuttuisi. Minusta on muutenkin parempi, että olisi vähän pilviä, jotta valokuvat onnistuisivat paremmin.

Kävin tiistaina sokeroinnissa Hoitola Impressessä ja Pirjo osaa kyllä tehdä tuosta ei niin mukavasta toimenpiteestä hyvin siedettävän. Heillä on avautunut myös Facebookissa omat sivut, joita kannattaa seurailla tarjousten takia :) Facebook sivuille pääset tästä.

Tämän jälkeen menin Ristolle Dolce Vitaan hiusten värjäykseen, leikkaukseen ja koekampaukseen. Koekampauksessa katsoimme, että mittasuhteet näyttävät hyvältä ja teimme kampauksen sinne päin, joten siitä sai idean millainen se tulee olemaan, vaikka viimeistelyt oli niin ja näin. Luotan kuitenkin Ristoon 110 prosenttisesti, joten hääkampauksesta tulee varmasti U.P.E.A!

Samalla kun minulla oli väri vaikuttamassa päässä, leikkasi Risto sulhon hiukset, jotka olivat päässeet kasvaan hieman liian pitkiksi. Sulho on käynyt viimeksi parturissa todella pienenä, joten sulhasta taisi hieman jännittää tuonne meno. Mutta Risto teki taas taikojaan ja me molemmat olemme niin tyytyväisiä lopputulokseen. Nyt kelpaa mennä naimisiin!

Kotiin päästyämme testasin pukuani korujen kanssa ja onneksi sain todeta, että puku istuu vieläkin todella hyvin eikä paineita muutaman kilon laihduttamiseen ole. Toisaalta jos tästä kropasta vielä jotain lähtee pois ennen h-hetkeä, niin kaikki on vain plussaa! Päätin, että laitan uudet korvikset ja helmikaulakorun kirkkoon ja pidän niitä sitten iltaan asti. Illemmalla vaihdan korviin Snö:n über mageat korvikset ja otan tuon kaulakorun pois. Eli minulta jää käyttämättä nämä Snön ylisöpöt bling bling korvikset ja niihin sopiva rannekoru. Ostin ne joulukuussa ja molemmat ovat siis käyttämättömät.






Korvikset ovat Estellet ja rannekoru Glanz ja molemmat kuuluvat Snö of Swedenin syksyn 2012 mallistoon. Myyn nämä mieluusti pakettina yhteensä 45€ (korvakorut maksoivat 28€ ja rannekoru 32€). Jos olet kiinnostunut näistä niin laita kommenttia tulemaan tai sähköpostia osoitteeseen bridezilla2013@luukku.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti