torstai 16. toukokuuta 2013

Häätarinoita osa 4: Juhlapaikka 2/2

Ruokailutilan yhdellä seinällä meillä oli lahjapöytä, karkkibuffet, pöytäkartta ja vieraskirja. Emme avanneet lahjoja paikanpäällä, vaikka mieli olisi tehnytkin ;) Kaasot hoitivat korttien avaamisen ja jos kuoresta löytyi jotain arvokasta, laitettiin ne parempaan säilöön. Olimme organisoineet hyvin sen, että jokaiseen lahjaan kiinnitettiin teipillä antajan nimi samoin kuin rahoihin, lahjakortteihin ja shekkihin. Näin ollen tiesimme mikä lahja oli keneltäkin. Olen nimittäin kuullut, että aina hääpari ei ole tiennyt kuka on antanut minkäkin lahjan.





Pöytäkarttaa varten otimme valokuvaajamme Niko Jekkosen kanssa kuvia huhtikuussa juhlapaikallamme. Kuvissa käytimme hyväksi ostamaamme kehystä. Kuvat ja pöytäkartat teippasin kiinni vanhaan peiliimme ja värit sointuivat täydellisesti toisiinsa. Parempia ja tarkempia kuvia pöytäkartasta tulossa myöhemmin...

Karkkibuffet oli todella suosittu ja meillä jäi noin 13 kilosta karkkia ehkä noin 2 kiloa! Niitä onkin sitten syöty sekä kotona että töissä ja on muutama annettu sukulaisillekin.



Buffetin vieressä oli seinä täynnä valokuviamme. Valokuvia oli yli 60, mutta tässä tapauksessa mielummin liikaa kuin liian vähän. Vanhoja (ja uudempiakin) kuvia oli kiva muistella vieraiden kanssa ja kyllä siellä naurettiin myös meidän yhteisille nuoruuskuville. Kuvien järjestelemisen hoitivat bestman ja sulhanen yhdessä ja itse en olisi pystynyt parempaan lopputulokseen!



WC:n edustalla meillä oli tarpeellisten tavaroiden kori vieraille ja päätimmekin laittaa tilanpuutteen takia yhden yhteisen korin naisille ja miehille. Salmari taisi olla korin käytetyin tuote!




1 kommentti:

  1. Heh, mäkin oon miettinyt jos miesten wc-koriin laittas jonku jekkupullon mit ilmeisesti naisillekin vois tehä kauppansa ;)

    Kauniilta näyttää teidän juhlapaikka, onnistuneet koristelut :)

    VastaaPoista