tiistai 14. toukokuuta 2013

Häätarinoita osa 1: Kirkko

Nyt on palattu takaisin normaaliin elämänrytmiin ja töihin. Minulla on teille niin paljon kerrottavaa, että en tiedä oikein mistä aloittaisin. Aloitan nyt kirkkojutuista, koska perjantaina kaasojen kanssa vietetystä ihanasta hotelli-illasta ja aamun kampaajareissusta minulla ei ole vielä kuvia. Niistä kirjoittelen sitten myöhemmin.



Saavuimme kirkolle potrettikuvauksista noin puoli tuntia ennen vihkitilaisuuden alkua. Kirkolla oli silloin vasta muutama perheenjäsen, joten pääsin luikahtamaan sakastiin vieraita pakoon. Olin ollut koko aamun tyyni kuin viilipytty, mutta vasta papin kanssa käydyn kertauksen jälkeen jännitys vasta alkoi. Tämän jälkeen tärisinkin niin paljon, että oksat pois!

Koska alkumusiikkimme kesti aika kauan (3min 40sek) ja Leppävaaran kirkon käytävä on lyhyt, piti meidän seistä isäni kanssa kirkon ovella vieraiden katseltavana melkein minuutin verran ennen kävelyn aloittamista. Aluksi pystyin katsomaan vieraisiin, mutta sitten alkoivat kyyneleet tulla silmiin, jolloin keskityin katsomaan vain suoraan eteenpäin.



Onnistuimme kävelemään alttarille hitaasti ja sulho tuli puolessa välissä vastaan meitä. Alttarilla kuuntelimme kauniin Canon in D:n loppuun ja sitten alkoikin papin puheet. Tässä vaiheessa vielä nyyhkytin kunnolla, jolloin noukin pukuni rinnuksista kauniin kangasnenäliinan esiin. Tätä suosittelen kaikille, koska se tuli niin tarpeeseen!

Vihkitilaisuus oli nopeasti ohi, mutta silti muistan kaikki mitä siellä tapahtui, eli minulla tuo tapahtuma ei ole hämärän peitossa ;) Sitten sitä odoteltiinkin tuoreen aviomiehen kanssa sakastissa, että vieraat pääsivät ulos heiluttelemaan hienoja viirejä.



Sitten koko poppoosta otettiin ryhmäpotretti ja huristelimme pois shampanjaa nauttien Lexus IS F:n kyydissä!



To be continued...

Kaikki postauksessa käytetyt kuvat on ottanut Kristiina.

4 kommenttia: