lauantai 8. kesäkuuta 2013

Häätarinoita osa 9: Kaunistautumista ja pukeutumista

Aamulla kello 7.30 kampaajamme Risto Kiiski ja meikkaajamme Vilma Koivumaa ottivat meidät iloisesti vastaan kampaamo Dolce Vitassa. Siemaillessamme rosé shampanjaa, tekivät he meistä jokaisesta todella kauniit. Minä pääsin ensimmäisenä kampaajan tuoliin, samalla kun kaaso S:lle tehtiin meikkiä. Risto taikoi minulle älyttömän upean kampauksen! Kampauksen jälkeen vaihdoimme S:n kanssa penkkejä ja pääsin Vilman meikattavaksi. Koska olimme käyneet meikin tarkasti läpi edellisellä viikolla, loihti Vilma minulle meikin, joka oli justiinsa eikä melkein. Kaaso L oli meikannut itsensä älyttömän kauniiksi hotellilla, joten hänelle tarvitsi tehdä enää kampaus.












Molemmista kaasoistani tuli niin kauniit, että sitä ei voi edes sanoin kuvailla! Omasta lookistanikaan minulla ei ollut moitteen sanaa! Lähetin äidilleni kännykällä kuvan itsestäni, jotta hän voisi vähän vähemmän itkeä kirkolla, kun hän tietäisi millainen morsian sieltä on tulossa.

Meikkauksen jälkeen palasimme hotellillemme Scandic Hotel Marskiin, jossa pienen välipalan jälkeen aloitimme pukeutumaan. Olimme aikataulusta puolisen tuntia etuajassa, mutta lopulta puoli tuntia myöhässä. Taidettiin vähän innostua Reetan kanssa kuvaamaan taidekuvia :)









Tästä pääsette valokuvaajamme Reetan ja Nikon portfolioon. Tämän postauksen kuvista kaikki muut paitsi kolme ekaa olivat heidän käsialaansa!

2 kommenttia:

  1. Ihania yksityiskohtia sun hiuksissa <3

    VastaaPoista
  2. Ihan mielettömän kauniita kuvia, mutta helppoa, kun kuvattava on niin KAUNIS!

    VastaaPoista