keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Bolero vai ei?



Olen tässä pitkään pohtinut, että haluanko häihini pitsiboleron vai en. Kirkossahan ei saisi olla olkapäät paljaana, mutta morsiamilla se ei taida olla niin tarkkaa. Mutta en pelkästään kirkon takia sitä hankkisi, vaan minusta olisi ehkä kiva saada selkä ja käsivarret ainakin vähän piiloon. Ja kyllähän tuo vähän lämmitäisikin; tai sitten ei.

Boleroa en varmastikaan tulisi pitämään koko iltaa, mutta ainakin alussa pitäisin sitä päälläni. Koska pukuni on pitsinen, niin bolerokin pitäisi olla samaa materiaalia. Mitään satiinista tai sifonkista boleroa kun en halua. Hihat saisivat olla joko t-paita malliset tai sitten ulottua kyynärpään alle. Tässä pari kivaa, johon ihastuin.


3 kommenttia:

  1. Toukokuussa voi sää olla vielä ihan millainen tahansa, joten siksikin olisi hyvä että olis jotain "varalla", huivi tai bolero. Nuo on kyllä hirmu kauniita....

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (Kirjoitusvirhe paholainen iski edelliseen kommentiini)

      Elikä kokeilin viime viikolla itse pitsiboleroita ja tykästyin niihin kovasti. Eikä sitä tosiaan tarvitse koko päivää pitää, jos haluaa vaikka tanssahdella ja tuuletella menemään vähän suuremmissa kaarissa.

      Poista