tiistai 26. helmikuuta 2013

Perjantaina suut makiaks!

Perjantaina menemme käymään pitopalvelumme (Gourmande) luona maistelemassa sekä ruokia että kakkuja. Ruoat eivät ole välttämättä samoja kuin meidän häissämme, mutta saamme ainakin tietää mitä voimme suurinpiirtein odottaa hääpäivänämme. Menuhan on päätetty jo vuosi sitten, mutta ainahan sitä voi vielä muuttaa, mutta tuskimpa siihen on tarvetta. Ilmoitin pitopalveluun eilen mistä kakuista haluamme ostaa maistelukakut ja päädyimme kinuski-vadelmaan ja sitruuna-vadelmaan sokerikuorrutuksella.

Esittelin maanantaina sulholle hääkakunkoristeiden kuvia blogistani ja hän oli sitä mieltä, että kakun päällä pitää ehdottomasti koreilla sulhanen että morsian. Eli se niistä puisista sydämistä ja kankaisista viireistä. Viimeiselle nokkahiiri koristeelle sulho ehkä vähän lämpesi, mutta kai sitä pitää jatkaa koristeen metsästystä. Yksi ihana kyllä olisi (alla kuva), mutta hintaa on suolaiset 50€. Tässä on onneksi vielä matkoja sekä Tukholmaan että Tallinnaan, niin voihan olla, että sieltä löytyisi se The One.



Esittelin maanantaina myös kakkujen kuvia ja siihen sulhanen sanoi, että minä saan asiasta vapaat kädet! JIHUU! Sokeritimanteista sulhanen ei ollut kovin innostunut, koska ne saattavat kuulemma ottaa hampaisiin ikävästi, mutta veikkaan että sulho sekoittaa ne inhottaviin sokerikuuliin, joita ei saa rikki millään ilveellä. Mutta timanteista en anna periksi ja niitähän tulee kakkuun.

Löysin eilen myös meille kahviservetit. Katselin näitä vaaleanpunaisia sydänservettejä Pentikillä jo jouluna, mutta 4€ hinta 20 servetistä oli minusta liikaa. Nyt ne olivat puoleen hintaan, joten nappasin ne heti mukaani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti