perjantai 15. helmikuuta 2013

Oih, ihana Sipuli!

Kävimme muiden blogimorsianten kanssa herkuttelemassa Royal Ravintoloiden Ravintola Sipulissa torstaina 7.2.2013. Olen vähän jälkijunassa tämän kirjoituksen kanssa johtuen muista kiireistä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Mukana illanvietossa oli seuraavien blogien kirjoittajattaret:

Palomiehen Morsian
Sanon tahdon
Fuksianpunaisia häähaaveita
I'm yours mr.H
Tiara ja huntu
Jotain vanhaa, jotain uutta, jotain omaa
Sinun ikuisesti
Will you marry me on winter?
Pour Toujours

Sipuli oli minulle vain nimeltä tuttu ja minulla oli paikasta erittäin positiiviset ennakko-odotukset. Tiesin, että paikka tulee olemaan hieno ja ruoka hyvää, mutta tilat, ruoka, palvelu ja henkilökunta ylittivät odotukseni. Myös itse seura oli mitä parhain. Voitte vain kuvitella, että yhtäkään hiljaista hetkeä ei ollut koko illan aikana kun kaikki olivat samaa ikäluokkaa ja kaikilla oli mielessä HÄÄT! Ylläri pylläri ;)

Itseäni hiukan jännitti ruokani, koska olen erittäin nirso ruoan suhteen. Siis TODELLA nirso. Mutta ruoka maistui ja se oli niin hyvää. Alkupalaksi sain kolme ihanaa kasvismakupalaa, joista jokainen oli mieleeni.



Alkupuheiden jälkeen lähdimme kiertämään upeita tiloja Royal-ravintoloiden myyntipäällikkö Sarri Veijolan ja ravintolatoimenjohtaja Pertti "Pertsa" Huhtilaisen johdolla. Ja mitä tietotaitoa ja karismaa näiltä esittelelijöiltä saimmekaan! Juhlatilat olivat kerrassaan upeat ja itse rakastuin ehdottomasti Talvipuutarhaan, jossa oli sellaisten jenkkihäiden tyyli, josta itse kovasti pidän, mutta jota en ole tuonut omiin häihimme. Vinkkinä kuulin, että tilasta ei peritä erillistä maksua, vaan ruoka- ja juomatilaus seurueelle kattaa itse juhlatilan.



Juhlatilojen katselun jälkeen istahdimme yhteen kabineteista, jossa esittelimme jokainen itsemme ja häämme ja siinä sitten selvisi, että meidän häämme ovat poppoon ensimmäiset. Jaiks. Oli kiva saada yhdistettyä henkilöt blogeihin, jonka jälkeen blogien lukeminen on mennyt ihan eri tasolle.

Esittelyiden jälkeen saimme taas hyvää ruokaa ja taas kerran kasvisruokani oli todella maittavaa. Varsinkin suussa sulava kurpitsamousse oli niin hyvää! Eipä jälkiruoka jäänyt pääruoan varjoon, joten pisteet myös sille! Ruoan kanssa joimme viiniä ja oli ensimmäinen kerta minulle kun join valkoviiniä. Näissäkin asioissa olen todella nirso, mutta rakastuin tähän viiniin. Seuraavana päivänä suunnistinkin alkoon ja ostin tätä vastaavaa viiniä, kun juuri tätä ei myyty siellä :(



Sipulista jatkoimme matkaa Belgeen, jossa meidän keskustelumme vielä jatkuivat. Voin vain kiittää illan järkänneitä Hannaa ja Lauraa sekä tottakai iso kiitos Ravintola Sipulin ihanille ihmisille sekä kanssamorsiamille.

3 kommenttia: