perjantai 8. helmikuuta 2013

Höpinää hääjutuista

Sain eilen viettää mahtavan illan muiden kanssamorsianten kanssa Ravintola Sipulissa. Tästä super illasta kuitenkin juttua myöhemmin, kunhan saan muilta kuvia.

Kävin eilen myös toisessa kavitaatiohoidossani. Mittasimme käsivarteni ja vasemmasta kädestä oli lähtenyt 1,5cm ja toinen oli pysynyt samana tai siihen oli tullut 0,5cm lisää. Eli todella hienot tulokset 2 viikon ja 1 hoitokerran jälkeen! Mutta on sen eteen tehtykin töitä, vaikka silloin tällöin (viikonloppuisin) tuohon ruokavalioon on saattanut lipsua herkkujakin ;) Mutta käsitreeniä on tehty ja vettä juotu paljon. Muutenkin olo tuntuu pienentyneeltä ja sen ovat myös muut huomanneet, jes!

Tässä kuva siitä sormustyynystä, jonka ostin kympillä Tampereen häämessuilta. Eikös olekin söpö?


Tässä myös kuva hienosta postimerkistämme, jonka posti meni pilaamaan... Pitääkö leiman olla oikeasti noin iso ja pitääkö se laittaa täysin tuon merkin päälle? Pienenä keräsin postimerkkejä ja silloin nuo leimat yleensä osuivat vain yhteen kulmaan, mutta näköjään nykyään postitädeillä on niin kiire, että leimasimella suhitaan sinne tänne. Kyllä harmitti kun näin tämän kuoren ja on siitä tullut myös parilta vieraalta viestiä, että kaunis itsetehty merkki meni vähän hukkaan.


4 kommenttia:

  1. No voi rähmä. Aika tyhmä tuo postimerkkijuttu!

    VastaaPoista
  2. Voisin kertoa, että noita leimoja ei postin tädit suhaa, jos et nimenomaan pyydä käsileimausta (jolloin on pelkkä pyöreä leima, jossa näkyy päiväys ja paikkakunta.. ja sen saa tietysti keskelle merkkiä tai alakulmaankin..). Tällaista jälkeä syntyy, kun kirjeet menee lajittelukeskuksessa konelajittelusta (kaikki sileät kirjeet, joissa ei ole muhkuroita), jossa kone ne leimaa. Valitettavaa tietysti :/

    VastaaPoista
  3. Ei ne pilalle kuitenkaan ihan ole menneet, koska yksi kutsun saaneista sanoi, että ensimmäisenä pisti silmään ihana ja erikoinen postimerkki :)

    VastaaPoista
  4. Toi sormustyyny on aivan ihana. Voin vain kuvitella että sitä kantaisi joku pikkuprinsessa tai prinssi. Meillä ortodokseilla ei ole tuollaiselle mitään käyttöä, kihlaus ja avioliittoon siunaamistilaisuus on niin erilainen. Kirkkoon ei voi satsata millään lailla, mutta sitten hääpaikan koristeluun enempi.

    VastaaPoista