keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Hääkenkien sisäänajoa töissä

En ole kerennyt pitämään hääkenkiäni (kumpiakaan) kotona, jotta saisin ne muotoutumaan jalkaani. Joten otin tänään hääkorkkarit mukaan töihin ja aion pitää näitä nyt kaksi ensimmäistä viikkoa ja sitten vikalla viikolla niitä ballerinoja. En pidä näitä ihan koko aikaa (en esimerkiksi palavereissa ja lounaalla), mutta muuten yritän sipsutella näillä. Samalla nilkkani tottuu pitkästä aikaa korkokenkään.



Olimme eilen syömässä Ristorante Comossa ja oli kyllä todella hyvää ruokaa ja viiniä. Viinimenu oli todella onnistunut ja pidin kaikista juomista. Tuloksena oli, että olin hieman hiprakassa kotiin asti ;) Junamatkakin meni niin iloisissa merkeissä :) Pitäisi ehkä juoda muutama siideri tai viinilasi ennen häitä, koska eilinen juomamäärä oli aika pieni.




Tässä esiteltynä meidän eilinen menu. Kaikista ruoista en muistannut ottaa kuvaa, kun kävimme niihin kimppuun lähes heti ne saatuamme. Minulla oli hieman erillainen menu kuin kuvassa, koska tilasin sen kasvisversiona. Parhaita ruokia olivat maa-artisokkakeitto, antipasti lajitelma sekä tietysti jälkiruoka. Juustoista en niin välittänyt, mutta silti maistoin niitä. Mutta kaiken kaikkiaan koko pöytäseurueemme voi suositella tuota paikkaa ja varmasti tulemme käymään täällä uudemman kerran.




Tänään käyn hakemassa punaviinimme ja kuoharimme Alkosta ja katselen samalla josko sieltä löytyisi eilisen kaltaista jälkiruokaviiniä. Itse kun tuskin juon konjakkia tai kermalikööriä, niin jälkiruokaviini voisi sopia minulle oikein hyvin.

3 kommenttia:

  1. Ihanat kengät ja aika namin näköinen menu!

    VastaaPoista
  2. Hyvin tehty maa-artisokkakeitto on SUPERhyvää. Kerran hienohkoilla illallisilla meinasin nuolla lautasen...onneksi mies ehti väliin :D

    VastaaPoista
  3. Onpas kivan näköset kengät :)

    VastaaPoista