tiistai 16. huhtikuuta 2013

Häiden kukat on nyt tilattu!

Vihdoin ja viimein voin huokaista helpotuksesta ja sanoa, että häidemme kukat on nyt tilattu! Ja olen enemmän kuin tyytyväinen valintoihimme. Päädyimme tilaamaan seuraavat kukat:

Pöytiin 15 kappaletta fuksian värisiä kallaa vihreän lehden kera. Kalloista emme ota sitä suurinta kokoa, koska lasi-asiat (kuvassa) eivät ole kovin korkeita.



Buffetpöytään tulee asetelma fuksian, valkoisen ja limen värisistä kukista. Muuten annoin floristille vapaat kädet, mutta sovimme, että asetelma tulee kasvaa mielummin ylöspäin kuin sivuille ja asetelmassa käytetään limen väristä krysantteemiä.


Kuva on täältä

Kaasoille tulee fuksianväriset rannekukat. Luultavasti ranteeseen tulee ruusu tai kaksi, mutta myös kalla on yksi vaihtoehto, koska kalloista tulee bestmanille ja iseille rintavieheet. Rannekukka tulee kiinni satiininauhaan, joka solmitaan sitten ranteen ympärille.

Viimeisimpänä ja tärkeimpänä minun hääkimppuni ja sulhon viehe. Sulhasen päätöksellä kimpussani ei tulla näkemään fuksiaa, vaan päädyimme romanttiseen valkoiseen ja vaaleanpunaiseen. Floristi kirjoitti kuvassa olevan kimpun kukat ylös ja kimpustani tulee aikalailla alla olevan kimpun näköinen. Varteen tulee valkoista satiinauhaa.

Sulhon viehe tulee samoista kukista ja sovimme, että sulhon viehettä ei tehdä vain yhdestä kukasta, vaan se tulee olemaan sellainen mini-mini kimppu. Ei kuitenkaan niin iso, että se olisi liian raskas. Ja heittokimppusta tulee vastaavanlainen kuin minun kimpusta, eli joku nappaa oikein kauniin kimpun kotiin viemisiksi!



Nämä kaikki kukat tulevat maksamaan noin 250-300 euroa. 300 euroa ilmoitin maksimisummaksi kukille. Eli ei todellakaan paha!

4 kommenttia:

  1. Hui kauhea! Me oltiin unohdettu isien vieheet meidän tilauksesta:D eli kiitos tästä kirjoituksesta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä unohdin buffetpöydän kimpun.. Hitto, kiitos tästä kirjotuksesta ja siitä et sä tajusit calice tunnustaa erehdykses :D

      Poista
  2. Tuo on hyvä kukkakauppias, joten luotan täysin että tulee ihanat kimput ja muut. Kun on toukokuun häät on ihanaa, että värit on niin keväisen raikkaat! Hyvät valinnat teitte!

    VastaaPoista
  3. Voi kun kiva nähdä näitä värjejä muillakin:) Ihanat fuksia ja lime + turkoosi ovat meidänkin lemppareita: http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/onnellisten_haiden_alla/meidan_varit

    Terkkuja,

    Annukka :-)

    VastaaPoista