perjantai 5. huhtikuuta 2013

Loppukiri häävalmisteluihin

Häihin on enää 1 kuukausi ja 6 päivää! Taaskin voivottelen, että minne se kaikki aika katoaa. Ensi viikon kalenteri täyttyy jo kovaa vauhtia hääasioiden hoitamisesta, koska yritän säästää hääviikon hemmottelulle ja nauttimiselle, joten tässä seuraavien viikkojen aikana yritän ottaa loppukirin avoimien tehtävien hoitamisessa.

Tulevana viikonloppuna matkustan kaaso S:n kanssa Tampereelle, jossa käyn ainakin Something Old liikkeessä sekä Morsiusgalleriassa. Morsiusgalleriasta lähden metsästämään sitä pitsiboleroa. Rakastuin heidän Facebook sivuilla tähän boleroon, jonka toivoisin löytyvän myymälästä. Bolero on vuoden 2014 mallistoa ja sen pitäisi saapua myymälään nyt huhtikuun alussa. He kuitenkin vastasivat, että pitsisiä boleroita on paljon muitakin, eli toivottavasti saisin taas yhden asian pois ostoslistalta.


Kuvat Morsiusgallerian nettisivuilta

Something Old liikkeeseen minulla on lahjakortti, jonka käytän johonkin kivaan :) Itseltäni puuttuu tuon boleron lisäksi ne ballerinat, mutta äidiltäni puuttuu myös kengät että laukku. Saas nähdä mitä sieltä lähtee mukaan.

Ensi viikolla olen sopinut hoitavani seuraavat asiat:

- maanantaina käymme sulhon kanssa sopimassa floristin kanssa häidemme kukat
- tiistaina käymään valokuvaajamme kanssa kirkolla, juhlapaikalla ja potrettikuvapaikalla. Tähän mennessä pitää siis päättää, missä haluamme potrettien kuvattavan. Onneksi pari paikkaa on jo mielessä, mutta mitään ei ole vielä päätetty.
- keskiviikkona soitto kanttorille ja varmistus siitä, että valitsemamme kappaleet sopivat hänelle. Tähän mennessä pitää päättää ulostulomarssi ja mahdollinen virsi.
- keskiviikkona menen hampaiden puhdistukseen, koska seuraavalla viikolla on hampaiden valkaisu :)
- torstaina käymään kaasojen kanssa Riston luona kertomassa minkälaista kampausta kaasot tahtovat

Ensi viikon aikana toivoisin myös hoitavani seuraavat asiat:

- tulosta (tai pyydä anoppia tulostamaan) menu- ja ohjelmalehtiset ja liimaa ne kortteihin kiinni
- toimita bändille soittolista
- tee vieraskirja loppuun

Onhan tätä hommaa vielä, mutta yritän silti olla stressaamatta ja vain nauttia!

2 kommenttia:

  1. Kattelin tossa teidän to do listaa, ja bongasin sieltä noi kuulutukset. Ootteko ne hoitanu vai onko viel hoitamatta, ne kannattais varmaan hoitaa pois alta ;)

    http://meidanideat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime viikolla postitimme esteettömyystodistuspyynnön seurakunnalle, mutta kirkossa tehtäviä kuulutuksia emme välttis halua, koska emme kuitenkaan menisi itsekään kuuntelemaan niitä. Mutta jos päätämme toisin, niin saahan tuon kuulutuspyynnön tehtyä jälkikäteenkin.

      Poista