keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Nyt kyllä tätä morsianta hemmotellaan

TÄNÄÄN ON HÄIHIN TASAN 1 KUUKAUSI!!!



Seuraavaan kuukauteen mahtuu monta hemmottelujuttua tälle morsiamelle. Eilen kävin hammaslääkärillä tarkastuksessa, hammaskivenpoistossa, yhden reijän täytössä ja kevytvalkaisussa. Nyt on hampaat taas pari kolme astetta vaaleammat, mii laiks! Edellisestä kerrasta olikin jo parisen vuotta ja silloin käytettiin vähän järeämpiä aineita, joten tällainen kevytvalkaisu sopi minulle ja lompakolleni oikein hyvin (CityDealista 59€).



Eilen kävin myös ensimmäisen kerran solariumissa ties kuinka moneen vuoteen. Takoitus on käydä siellä 3-4 kertaa ennen häitä. Eilen olin vielä kalkkilaivojen kapteenien ylikapteeni, mutta toiveena olisi olla hääpäivänä hyvällä tavalla päivettynyt, ei missään nimessä ruskea, oranssi tai punainen. Itseruskettavien kanssa en ala läträämään ja suihkurusketus lähtee hilseilevältä iholtani varmasti super nopeasti pois, vaikka kuinka rasvaisin ihoani.

Parin viikon päästä minulla on tiedossa 2 tuntia hemmottelua, kun menen elämäni ensimmäistä kertaa mani- ja pedikyyriin. Ostin CityDealista lahjakortin tähän ja maksoin siitä muistaakseni vaivaiset 25€. Saa nähdä kuinka selviydyn tuosta pedikyyristä kun kutian jalkapohjista aikalailla.



Viimeiset kaksi viikkoa ennen häitä ovat aika haipakkaa kauneuspuolella. On kynsien laittoa joko rakennekynsien muodossa tai omien kynsien geelauksella, riippuen siitä miten pitkäksi saan kynteni kasvatettua. Ripsipidennykset saan vihdoin ja viimein hääviikolla, JEE! Käyn myös Ristolla hiusten värjäyksessä, leikkauksessa ja koekampauksessa ja Vilmalla koemeikissä. Näiden lisäksi menen Pirjon luokse Hoitola Impresseen sokerointiin ja kasvojenpuhdistukseen.



Ulkopuolisten tekemien ehostusten lisäksi yritän muistaa hemmotella itseäni myös kotona ihon, hiusten, käsien ja jalkojen hoidoilla, vaikkakin usein se jääkin siihen perusihonhoitoon ja käsien rasvaamiseen. Pitäisi useammin laittaa hiuksiin tai kasvoihin naamioita ja loikoilla meidän uudessa saunassa.

Onko muilla morsiamilla kalenterit täynnä hemmotteluhoitoja vai olenko vain minä haalinut kaiken maailman menoja omaani?

4 kommenttia:

  1. apua teidän häihin on enää niin lyhyt aika :) itse käyn laitattamassa ripset ja kynnet ennen häitä ja käyn myös hampaidenvalkaisussa. hemmotteluhoidot ois kyllä ihania, pitää varmaan itsekin kurkkia citydealia tms jos sais esim kasvohoidon edullisesti häiden alla.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa viimeistä hääsuunnittelukuukautta! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanalta kyllä kuulostaa. Olet kaiken hemmottelun ansainnut ja varmasti se näkyy hääpäivänäkin levänneestä olomuodostasi ^^

    VastaaPoista
  4. Juu, pakko oli ostaa kalenteri, että pysyn ees jotenkin kärryillä kaikista menoista, joita näyttää melkoisen kovalla tahdilla kertyvän pitkin kesää.

    Mähän meen ottaan parin viikon päästä ripset, joita olis tarkoitus sitten ylläpitää niin, että myös elokuunlopussa silmissä olisi jotain muutakin kuin omat ripset (en siis kuvittele, että ripset kestäisivät tuonne elokuuhun asti, mutta haaveilen, että parin-kolmen laittokerran jälkeen saadaan loihdittua just mulle täydelliset räpsyttimet.).

    Heinäkuun alusta onkin sitten aika kasvohoitoon ja myös pari päivää ennen häitä tehdään heleyttävä kasvohoito, jonka kanssa samalla hoidetaan kulmat kuntoon ja annetaan jaloille kunnon hemmotteluhoito sekä pedikyyri - ja kirkkaan punaiset varpaankynnet.

    Elokuun alussa on koemeikki ja -kampaus. Joskus hääviikolla olisi varmaan syytä käydä laitattamassa kynnet kuntoon sekä ihmetellä, tarvitseeko kroppa väriä ja/tai sokerointia yms. ylimääräistä puleeraamista.

    Mitenköhän tässä kuitenkin kuvitellaan, että hääviikolla ehtii hoitamaan kaikki askartelut sun muut viimehetket fiksaukset, kun tuntuu siltä, että taidan ottaa kosmetologille tyynyn ja peiton mukaan ja asua siellä viimeiset neitipäiväni? :)

    VastaaPoista