tiistai 9. huhtikuuta 2013

Pitäisikö vuokrata tuoleihin päälliset?

Minulla on jo jonkin aikaa pyörinyt mielessä ajatus, että haluaisin vuokrata juhlapaikan tuoleihin valkoiset tuolinpäälliset. En tiedä mitä mieltä sulhanen tästä on, mutta luultavasti se olisi hänen mielestään rahantuhlausta. Valkoisilla tuolinpäällisillä juhlatilasta saisi paljon valoisamman ja juhlavamman, mutta vain jos tuolinpäälliset istuisivat tuoleihin hyvin. Siksi pitääkin tänään mitata ne tuolit, jotta voin sitten katsoa netistä, että olisiko minkään löytämäni vuokrauspaikan vuokrahuppu lähelläkään tuolien kokoa.

Mitä mieltä olette tuolien päällystämisestä? Onko hienoa ja juhlallista vai pikemminkin rahantuhlausta? Netistä löytämäni tuolinpäälliset maksavat 2-4 €/kpl, eli hupuille tulisi hintaa noin 160€.





Tältä näyttävät juhlapaikkamme tuolit, jotka ovat kyllä hyväkuntoiset, mutta onhan tuo väri vähän vanhahtava. En saisi nyt tällaisiin pikkujuttuihin takertua, mutta selvästi kun luin viikonloppuna putkeen noin 15 häälehteä, sain taas miljoona uutta hääideaa. Voisin suunnitella/viettää vaikka kuinka monet eri tyyppiset häät!


8 kommenttia:

  1. Tuolinhuput on minusta ihan tyylikkäitä silloin, kun ne istuvat tuoleihin hyvin. Muuten ne näyttävät lähinnä kamalilta... Ja niiden pitäisi myös olla silitettyjä eikä kamalassa rypyssä :). Tuossa keskimmäisessä kuvassa on hyvännäköiset tuolinhuput kieltämättä.

    Mutta ymmärrän kyllä, että houkutelisi noiden tuolien päällystäminen. Paljon kamalampiakin on nähty, mutta onhan nuo kieltämättä vähän vanhanaikaiset...

    Miten niin moni asia tuntuukin olevan sulhasten mielestä rahan tuhlausta ;).

    VastaaPoista
  2. Kyllä ehdottomasti olen huppujen kannalla jos vaan budjetti antaa myöden! Ne antaa niin paljon juhlavamman ilmeen kuitenkin. Tai ainakin joku kiva juju noihin tuoleihin olisi hyvä, vaikka jo pelkkä mansikkaharsosta tehty rusetti tms.

    Toki suurinosa vieraista ei välttämättä enää juhlien jälkeen edes muista oliko tuoleissa huput vai ei, mutta omaa silmää miellyttäisi kyllä varmasti ;)

    VastaaPoista
  3. Samoin oon huppujen kannalla, mut onks tuskaa niiden silittely?

    VastaaPoista
  4. Minäkin olen huppujen kannalla. Pienellä vaivalla saa tilasta paljon juhlavamman ja näyttävämmän. Lisäksi voit ne myydä eteenpäin ;)

    VastaaPoista
  5. *vinkkivinkki* KERTAKÄYTTÖTYYNYLIINAT :D Siis saa ihan mielettömän hienot. Ostat niitä ja silkkinauhaa, sit jokaseen tuoliin semmonen hupuksi ja kietasee vielä silkkinauhan rusetille ympärille. Omiin marraskuisiin häihini tulee sellaiset, kokeiltiin kotona ja saa kyllä huokeaan hintaan hienot!! :) Tässä minun blogi http://hulipumpsis.vuodatus.net/ , ihan alkuvaiheessa vielä kyllä mutta ehkä joskus saattaa löytyä joku hyvä ideakin :)

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Hei olisiko sinulla kuvaa häissä käytetyistä kertakäyttötyynyliina-tuolihupuista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Valitettavasti emme päätyneet vuokraamaan päällisiä, joten muita kuvia kuin nuo ylläolevat minulla ei valitettavasti ole.

      Poista