maanantai 15. huhtikuuta 2013

Maanantain touhuilut

Sain eilen ostettua kaiken tarpeellisen WC:n koreihin. Ainoat mitä sieltä vielä puuttuu, on ne särkylääkkeet, närästyslääkkeet ja ompelusetti, jonka äitini tuo Tampereelta. Kaikki muut on check! Naisten koriin lisäsin vielä kasvosuihkeen, jos liika hymyily alkaa kiristämään kasvoja. Sitä kun voi laittaa suoraan meikin päälle, niin avot. Korit ja koreihin menevät koristenarutkin löytyi omasta takaa.

Tuon kukkatilauksen kanssa ei ole ollut kauheasti onnea. Kävimme kukkakaupassa viime viikon maanantaina, mutta silloin floristi oli lomalla. Kävimme eilen sitten uudestaan, jolloin floristi oli käymässä lääkärissä. Ajattelin tänään ensiksi varmistaa, että hän on paikalla, ja jos on, niin käyn hoitamassa kukkatilauksen lounaan aikaan. Jääpä sitten aikaa iltapäivästä mennä pump tunnille. Eniten tässä ahdistaa se, että häihin on alle 4 viikkoa ja lopullista kukkatilausta ei ole vielä tehty. Eilen häälehtiä lukiessani, annettiin siellä vinkki, että tilaus kannattaa tehdä noin 6 viikkoa ennen häitä, jotta halutut kukat halutuissa väreissä kerkeää saamaan. Yritän olla panikoimatta...

Me saatiin eilen postitse meidän esteettömyystodistus, eli nyt meillä on lupa mennä naimiisin! JEE!

Eilen sain myös varattua äidilleni kampaajan hääaamuksi ja sovittua anopin kanssa iltapalan tekemisestä. Anoppi lupasi leipoa kahta erillaista suolaista piirakkaa kun meille jäi noiden coktailpiirakoiden paisto ja munovoin teko. Tilasin myös punaviinit ja kuoharit Alkoon, kun suoraan hyllystä ei olisi löytynyt tuota punkkua 20 pulloa. nekin saa hakea huomisesta eteenpäin. Taas sai vetää niin monta asiaa To Do -listalta pois.

2 kommenttia:

  1. Niin nopeesti lähenee teidänkin juhlat! Tsemppiä loppusuoralle. Ja kyllä ne kukka-asiatkin vielä järjestyy!

    VastaaPoista
  2. Meidän lähikukkakaupan täti sanoi, että kaksi viikkoa riittää hyvin kukkien toimitukseen ja hankkimiseen, joten toivottavasti 4 viikkoa riittää. :) Tsemppiä viimeisiin rutistuksiin! :)

    VastaaPoista