sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Tampereen reissu oli täysi 10!

Tampereen reissusta on nyt kotiuduttu ja voin kertoa, että sain niin monta asiaa hankittua ja hoidettua! Olimme siis kaaso S:n kanssa äitini ja hänen miehensä luona pe-su ja lauantai oli täsmäisku hääjuttuja ajatellen.

Ensiksi suuntasimme Something Old -liikkeeseen, jonne minulla oli lahjakortti. Liike oli paljon isompi kuin mitä blogin perusteella kuvittelin ja tapasin myös paikan pitäjän Julian, joka vaikutti oikein tarmokkaalta nuorelta yrittäjältä. Heillä olikin tulossa Morsiusilta, joten kiirettä piti ;)

Kaupasta lähti mukaan 40kpl vaaleanpuna/valkoraidallisia paperipusseja karkkibuffettiin, jotta vieraat voivat ottaa mukaansa matkaevästä, koska karkkien ei pitäisi loppua, samoin kuin ei juomankaan. Ostin karkkibuffettiin myös läpinäkyvän muovikauhan, koska haluaisin ostaa jotain irtokarkin tyyppisiä karkkeja tukusta, kunhan sinne pääsen :)



Sitten mukaan lähti pussi kirkkaita koristetimantteja. Olen ostanut jo aikaisemmin yhden pussin näitä, mutta mielummin niitä on tarpeeksi, kuin liian vähän. Löysin myös vihdoin hääkakunkoristeen! Tämä oli minusta ja seuraneideistäni hieno, vaikkakin se ei ihan yllä tämän koristeen tasolle. Sulhanenkin hyväksyi tämän koristeen, joten yksi huoli pois!





Pitihän sitä sulhasellekin ostaa jotain kivaa, joten ostin hänelle kalvosinnapit pienellä kivellä. Katselin näitä jo Tampereen häämessuilla samaisen liikkeen osastolla, mutta nyt vasta sain ostettua ne.





Tämän jälkeen poikkesimme morsiamen luottokauppa Tigeriin, josta ostin vielä yhden fuksianvärisen paperilyhdyn, joten nyt niitä on 7. Sitten ostin sekä punaisia että vihreitä kakunalusia, jotka aion taitella juuttinaruun kaksinkerroin, jolloin saan niistä hienon viirin photo boothin taustalle. Taas yksi asia päätetty, koska tämänkin taustaa olen pohtinut niin pitkään.



Sitten nokat kohti Tullitorin Morsiusgalleriaa, josta olin bongannut hienon pitsiboleron. Kyseinen bolero ei kuitenkaan istunut minulle, mutta löysin sieltä paljon hienomman (ja edullisemman!). Bolero on todella herkkä ja peittää tarpeeksi, mutta ei liikaa. Aivan ihana. Pitänee kokeilla vielä puvun kanssa, mutta olen varma, että se sopii kuin nakutettu. Hintaa tällä ihanuudella oli alle 50€, ei siis paha.



Koko päivän olin kiertänyt kaikki kenkäkaupat ja kenkähyllyt läpi, josko olisin löytänyt itselleni ne ballerinat illaksi. Löysin kyllä paljon muita ihania kenkiä esimerkiksi töihin ja kesäksi, mutta sain hillittyä itseni ja jätin ne parit ihanuudet kauppaan. Aluksi mielessäni oli värikkäät ballerinat, joita voisin pitää kesälläkin, mutta kun löysin nämä ihanuudet Stockmannin LASTENosastolta, ei tuota väriä tarvinnut enää miettiä. Nämä menevät kesälläkin oikein hyvin, kunhan muu vaatetus on sitten jotain värikästä. Lastenosastolta löytyy paljon värikkäämpiä kenkiä kuin aikuisten, joten taidan uudemmankin kerran kurkata 35/36 kenkiä sieltä ;)





Sitten vielä yhteen tärkeään ostokseen, jonka äitini osti minulle alle 10 eurolla. Nimittäin nyt on löytynyt täydellinen kehys photo booth kuvaukseen! Kehykseen mahtuu helposti 1,2 tai 3 henkilöä ja se on juuri sen verran kulunut, että ei näytä aivan uudelta. Kuvausrekvisiittaahan meillä ei tule tähän kuvaukseen, koska en oikein innostu kaiken maailman viiksistä, huulista ja laseista. Liitutaulupuhekuplat kyllä kelpuuttaisin, mutta tämä saa mielestäni nyt riittää :)



Tämä morsian jatkaa nyt sen täydellisen kukkakimpun metsästystä, koska huomenna menemme sinne floristin luokse lyömään kukat lukkoon :)

5 kommenttia:

  1. Haha! Hauskaa aina jälkikäteen lukea, että meillä on käynyt bloggaajia :D Kun en minä teidän kenenkään kasvoja tunnista vaikka blogeista hääsuunnittelmat onkin tuttuja! Juu mulle iski siinä aamulla se 40 heliumpallon täyttöprojekti, joka sotki sitten kyllä koko aikataulun ja valmistelupaniikki oli pahimmillaan kun siinä kävitte. Harmittaa kun en ehtinyt kunnolla jututtaa teitä! Hyvä kun löytyi tarpeellisia juttuja :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin oon yrittänyt kovalla tohinalla ettiä vieraiden kuvausta varten kehyksiä, mutta huonolla menestyksellä.. Tuo pitsibolero on tosi ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti myyn tuon kehyksen häiden jälkeen, jos joku haluaa ostaa sen. Tuossa kuvassa se näyttää pienemmältä, kuin se oikeasti on.

      Poista
  3. Ompas ollut hyvä ostosreissu! Kokeilin itsekin tuollaista pitsiboleroa hääliikkeessä, mutta en uskaltanut vielä ostaa kun pukukin on löytymättä.

    VastaaPoista
  4. Oli mahtava päivä lauantaina! Tampere on loistopaikka shoppailla, kun kaikki paikat on ihan kävelymatkan säteellä. Ja löytyihän vielä morsmaikun mammallekin komeet punaiset avokkaat :)

    VastaaPoista