keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Ripsienpidennykset Helsingissä

Eipä ollut viime viikonloppuna polttareita, mutta se ei todellakaan haitannut, koska muuttaminen olikin paljon rankempaa kuin mitä luulin. Polttarit eivät ole tulevanakaan viikonloppuna, koska jouduin tiedustelemaan sitä kaasoiltani, koska halusin kovasti päästä käymään äitini ja hänen miehensä luona Tampereella. Reissulla on tarkoitus käydä ainakin Morsiusgalleriassa sekä Something Oldilla :) Hakusessa on pitsibolero ja jotakin muutakin kivaa häihin. Samalla reissulla on tarkoitus käydä myös Hevosmessuilla, kun harrastus on niin lähellä sydäntäni.

Sitten ihan muuhun aiheeseen eli ripsipidennyksiin. Ystäväni Linda tekee kotonaan Torpparinmäessä (Paloheinän lähellä) ripsiä ja koska minä sekä useat tuttuni ovat todenneet hänet super hyväksi tekijäksi, haluan mainostaa hänen palveluitaan myös teille muillekin. Itselläni on nyt ollut taukoa ripsistä melkein puoli vuotta ja odotan kuin kuuta nousevaa, että pääsen Lindan hoiviin hääviikolla. Minulla ripset olivat aika pitkään ja ne pysyivät omissa ripsissäni todella hyvin.



Ripsipidennyksen hinta on 45€, joka on mielestäni todella edullinen verrattuna keskustan hintoihin. "Allergialiimalla" eli höyryttömällä ripsiliimalla tehtynä ripset maksavat 50€. Tämän on todettu toimivan sellaisilla henkilöillä, jotka eivät muuten pysty ripsiä pitämään allergisten reaktioiden tai kutinan takia. Saatavilla myös silkkiripsiä tai ripset joissa värillisiä ripsiä seassa hintaan 50€.

Lindan tavoittaa parhaiten tekstiviestillä numerosta 050 549 9047 tai facebook ryhmän kautta, jonne pääset tästä.

Varoitus! Näihin jää koukkuun!

1 kommentti: